Veckans...

..sporthändelse: Jag vet inte. Och ja, jag vet att jag är sämst på sporthändelser just nu, men det är för att det handlar mest om fotboll och hockey för tillfället, vilket inte är mina största intressen, även om det funkar i brist på annat..
 
..film/tv-serie: X-Factor. Ett program som jag verkligen gillar! :D
 
..låt: Live While We're Young med One Direction. Surprise, surprise! Jag längtar mycket tills deras album kommer ut. ♥
 
"Live While We're Young"- One Direction.
 
..sämsta: Mitt mående just nu. Jag har världens huvudvärk och mår illa..
 
..bästa: Sova. Jag har varit hur trött som helst den här veckan eftersom jag jobbade efter skolan 3 dagar. Jag klev upp 06.30 för att hinna med bussen till skolan kl. 07.00 och sedan när jag kom hem kl. 16.00 var det bara hem och byta om och sedan fara på jobbet där jag slutade kl.21.15. Att få lägga sig i sängen och sova kändes som himmelriket.

Laundry

Idag tvättar jag för fullt. Min fåtölj började mer och mer likna Mount Everest och jag insåg att om jag inte tvättar snart så dröjer det inte länge tills jag inte kommer ha någonting att ta på mig.. Illa att det ska gå så långt, men nu gör jag det i alla fall. Hungrig blev jag nu också mitt i allt.. Jaja, det är väl snart dags för middag.
 
Nu ska jag gå och sätta in tvätten i torktumlaren och slå igång ännu en maskin med tvätt. Hoppas er dag är något roligare än min..

What makes you beautiful

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My hair

Jag saknar mitt långa hår! När jag har såhär kort hår (även fast det egentligen inte är kort..) så känner jag mig inte riktigt som mig själv. Men det var väl ändå bra att klippa så mycket eftersom det var så nött. Men jag saknar mitt hår i alla fall! Hoppas det växer fort! Även fast jag gillar färgen jag har nu så känns inte heller den riktigt rätt.. Nej, jag gillade mitt hår som det var förut, jag förstår inte att jag blev så less på det.
 
Saknar!

Umeå

Igår kom det äntligen! Brevet som jag har väntat på i 2 månader. Kallelsen till magnetröntgen och handkirurgen i Umeå. Jag längtar så galet mycket! Nu vill jag bli fri från smärtan i handleden. Det är dock ett tag kvar till jag ska dit, först den 7 november, men nu har jag i alla fall fått tid.

 

Nu sitter jag på fysiken igen och fattar ingenting, som vanligt.. Senare idag har jag prov i etik, bland det tråkigaste som finns. Men sedan, då har jag helg!! Ha en bra fredag! ♥


School

Nu är jag på skolan och sittter på fysiken. Idag tog jag bilen eftersom att mamma ringde från Bjärka imorse och frågade om jag inte kunde jobba ikväll också. Tredje kvällen den här veckan, men det blir ju pengar i alla fall. Jag slutar 13.10 idag så då tänkte jag att om jag har bilen så kan jag ju fara hem direkt och hinna vila en stund.
 
Jaja, nu kanske jag borde koncentrera mig på vad Björn säger...
 
Det är kallt idag. :(

Me, myself & I

10 saker jag tycker om:
Mina vänner.
Sport.
Träna.
Läsa.
Musik.
Choklad.
Vinter.
Skidor.
Kläder.
Resa.
 
9 saker jag tycker mindre om:
Sjukdom.
Prov.
Jobbig stress.
Min vänstra handled.
Fysik.
Kemi.
Oengagerade lärare.
Trötthet.
Beslutsångest.
 
8 platser jag skulle vilja besöka:
London (igen).
Någon grekisk ö.
Rom.
New York.
Melbourne.
Paris.
Dublin.
Montevideo (igen).
 
7 saker jag skulle vilja göra i framtiden:
Plugga vidare.
Bo utomlands.
Plugga engelska i London.
Hoppa fallskärm.
Ta dykarcertifikat.
Jobba med något som jag tycker är hur roligt som helst.
Få långt hår igen.
 
6 ord jag använder ofta:
Typ.
Asså.
"Ba"
Sjukt.
Ja.
Nej.
 
5 saker jag ser fram emot:
Vintern.
Ta studenten.
Att bli bra i min handled.
Sportlovet.
Leva livet.
 
4 ord som beskriver mig:
Snäll.
Tidsoptimist.
Sportnörd.
Blyg, med helt främmande människor!
 
 
3 saker jag är rädd för:
Mörker.
Sniglar.
Spindlar.
 
2 filmer jag tycker om:
The Notebook.
Notting Hill.
 
1 bra låt:
Live While We're Young- One Direction. ;)

Home at last!

Äntligen är jag hemma! Max 1 minut efter att jag klivit in genom dörren så hade jag morgonrocken på och satt i soffan och andades ut. Nu ska jag göra mig lite fika och kika på NCIS och Sex And The City. Dagens bästa!
 
Natti natti, sov gott! ♥
 

Sjukt trött

Idag är jag så hemskt trött så jag hade kunnat fortsätta sova till imorgon bitti! Jag ville verkligen inte kliva ur min perfekt varma säng imorse och nu håller jag på att frysa ihjäl. Plånboken är hemma så ingen varm choklad kan jag köpa heller. Och inte får jag sova när jag kommer hem heller, nejnej, för då har man ju tagit på sig att jobba till 21.00 ikväll..
 
Deppigt inlägg det här blev känner jag, men så är det i alla fall.
 

Biblioteket

Ikväll var jag med pappa på bibblan. Biblioteket här i byn ligger i samma byggnad där skolan är, där jag har spenderat så många år av mitt liv. På rasterna brukade jag ofta gå till bibblan, antingen för att leta bra böcker, för att läsa eller bara prata med andra som också var där.
 
Innan ikväll så hade jag inte varit där på flera år och jag blev väldigt nostalgisk när jag klev in dit. Jag blev faktiskt riktigt förvånad själv över hur känslosam jag blev, det var nära att en liten tår hade trillat från ögonvrån.. Det var som att tiden hade stått stilla, allt såg likadant ut som sist, vissa böcker stod till och med kvar på borden där de alltid stått. Jag gick automatiskt mot delen där jag alltid brukade hitta de bästa böckerna förr, sedan insåg jag att det var ett bra tag sedan och att den sortens böcker förmodligen inte skulle tilltala mig som då. Lukten inne på bibblan är också mycket speciell, men jag gillar den.
 
Jag insåg i alla fall att jag saknat att vara där. Dessutom så fick jag med mig två böcker hem, så nu ska jag börja läsa igen. Jag gjorde det mycket förut, men på senare år har det mest blivit att jag bara läst de böcker vi har varit tvungna att läsa i skolan, och det är ju inte i närheten av så kul som det är att läsa något som man faktiskt tycker är genuint intressant.
 
Jag lånade bland annat denna.. "Det du inte såg" (Patrik Sjöberg)

The reason I love Youtube

 One Direction @ the iTunes Festival 2012.

Curls, curls

Jag är just påväg att hoppa in i duschen efter att ha spenderat större delen av dagen utomhus, frysandes. Varmvattnet får helt enkelt tina upp mig. Men jag är lite nervös.. "För att duscha?!" tänker ni säkert, men nej, inte det, haha! Jag är nervös över att se hur mitt hår kommer att se ut när det har torkat och är ofixat. Tänk om det typ "burrar" upp sig och ser ut att vara alldeles för kort. Mitt hår är ju nämligen självlockigt, vilket jag tycker är fint, dock till en viss gräns.
 
Jaja, duscha måste jag ju göra, och varm blir jag på köpet, så det är väl bara att göra det. Nervöst men spännande!

'Cause you've got that one thing

Åhh, kolla vad jag hittade när jag satt och tittade lite i mitt arkiv. Det första jag såg av One Direction var den översta videon. Tänk att jag inte ens visste vad dem hette då, "kolla in den blonda killen i videon".. Vad är det för sätt liksom? Att inte ens ta reda på namnet.
 
Titta sedan på den andra bilden, och på datumen för när de båda inläggen publiserades. Vad höll jag på med när jag inte lyssnade på fler låtar av dem från början?! Det tog ju 3 månader tills jag började lyssna på dem på allvar, eller över huvud taget lyssnade på någon annan låt än One Thing. Eller föresten, där ljög jag, när jag började gå igenom deras album första gången så kom jag på att jag hade hört What Makes You Beautiful på radion, men ändå liksom! Trög jag var alltså..
 

Brave

Idag har jag varit till Luleå med Hanna och Máridjá. Vi har haft en awesome dag med massa shopping och mat! Dessutom så var jag till frissan. Det syns inte så bra på bilden här, men jag vill fixa till det som jag vill ha det först innan ni får någon bra bild. Det som ni kan se är väl i alla fall att det är mycket kortare än förut, och en lite annan färg. Det är en toning i typ rödbrunt..
 
Att sitta i frisörstolen gjorde nästan så att jag fick panik. Det var näst intill ångest sedan när lockarna väl föll. Till råga på allt så satt det en kvinna där inne som frågade om jag verkligen skulle klippa av mig mina lockar, när jag tveksamt svarat "jaaa.." så sa hon att hon tyckte att jag var modig. Det tycker jag med hade jag lust att säga, men gjorde det inte..
 

I know we only met but let's pretend it's love

Fredag idag och jag kan inte vara gladare över det. Även fast jag varit sjuk och hemma flera dagar den här veckan så kommer det ändå bli otroligt skönt att få sova ut. Man sover ju inte så bra när man hostar hela nätterna.. Jaja, det händer alla någon gång.
 
Nu sitter jag i alla fall på skolan och ska strax börja ett monsterpass fysik. Från 08.15-11.30 (!!!). Vem gör något sådant?!!
 
Haha, vet ni föresten? Jag har lysnat så galet många gånger på Live While We're Young så nu snurrar den bara runt, runt, runt i min skalle. Men det hade ju kunnat vara värre, betydligt värre till och med. ;)
 

Määääää!

Jag tror jag deppar ihop snart. Rent allmänt så går inget som jag vill och dessutom så gick det inte att skapa ett iTunes-konto hur mycket jag än försökte. Men, det gick att ladda ner iTunes, så det har jag ju i alla fall, synd bara att det inte är till någon nytta utan ett konto också.. :/ Sedan försökte jag få min bror att minnas sitt gamla lösenord till sin mail så att jag kunde komma åt det från hans konto, men tror ni inte att han har minne som en guldfisk. Jag blir så ledsen. :(
 

Let's go crazy crazy crazy

 "Live While We're Young"- One Direction. ♥

One Direction ♥

På mindre än 20 minuter (kl.19.00) så släpps One Directions video till Live While We're Young. Gissa om jag är exalterad?! :D Klockan 18 så spelades låten för första gången på radio i Storbritannien, men jag lyckades aldrig hitta någonstans där jag kunde lyssna online, så jag får snällt vänta lite till.. Senare ikväll så spelar de dessutom på iTunes Festival, och till min stora lycka så kan man se den live på iTunes. Gissa vem som skaffade det på två röda? ;)

 


You've got a black heart

Första dagen på skolan i veckan och jag har en lektion på en dryg timme. Känns ju.. kul. Just nu sitter jag och väntar på att Hanna ska sluta svenskan så att vi kan gå upp på ICA och köpa sallad till lunch. Det blir gott. Ha en bra dag! ♥
 
"Black Heart"- Stooshe.

Paradise

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telephone

Ännu en dag hemma och jag börjar bli så less på det. Imorgon ska jag till skolan oavsett! Just nu ligger jag som vanligt och kollar youtubeklipp. No life, eller vad? Nej men det finns inte så mycket annat att göra när man är sjuk.. Och hey, det är väldigt underhållande!
 
Snart måste jag i alla fall lämna datorn och gå och fixa något att äta, jag har bara ätit frukost hittills och det börjar kännas nu.
 

Random bild. Jag vill till London igen!

Lazy or efficient? Or both..?

Jag har varit hemma från skolan idag också, men jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår, så det går ju framåt. Jag har till och med fixat till mig och flyttat ut ur myskläderna så att jag känner mig som mig själv igen, vilket ju i och för sig kan vara en bidragande faktor till min start på tillfrisknandet.
 
 
Annars har min dag inte bestått av så mycket.. Borde väl egentligen plugga rätt hårt eftersom jag har en hel del att göra, men jag orkar bara inte, vilket väl är rätt så typiskt mig. Ofta väntar jag till sista stund med att göra saker, men jag tycker att det är det mest effektiva sättet att få saker och ting gjorda på. Jag menar, börjar jag med ett arbete dagen innan det ska vara klart, då jobbar jag med det hela tiden tills det är färdigt. Det gör man ju dock aldrig om det är typ två veckor till det ska vara inlämnat.
 
Förstår ni hur jag menar? Det är som jag läste i en bok en gång.. "För att vara lat måste du vara effektiv". Det är ju faktiskt sant! Så det är sådan jag är; ständig tidsoptimist.

Shine A Light

 "Shine A Light"- McFly feat. Taio Cruz.

The United Kingdom

Jag sitter och kollar på lite kläder på Nelly.se och har hittat tre tröjor som jag bara måste ha! Som ni kan se så har jag också fått nå dille på flaggor på kläder, speciellt Storbritanniens flagga. Det är så snyggt!
 
                 

Pippilotter

Idag har jag pippilotter. Det händer sannerligen inte ofta. Innan idag var det typ flera år sedan jag hade det. BTW så tycker jag att mitt hår ser mycket längre ut än annars när jag har pippilotter. :)
 
Jag måste föresten snarast göra något åt mitt fågelbo till hår, jag törs inte ens tala om när jag klippte mig senast. Jag är så himla less på det. Färgen, "frisyren", allt!
 

Idioter!

Det är nå himla idioter som spelar radio för hela jävla byn tvärs över gatan! När jag väl har sutat hosta och tänkte försöka sova en stund, ja, då börjar det dunka som aldrig förr. Jag skojar inte när jag säger att jag hör exakt vad som spelas. De har bland annat spelat Moa Lignells nya, Call Me Maybe m.m. Dessutom har jag mitt rum närmast åt det håll där oljudet kommer ifrån.  Jag blir så less!!

Vakna med The Voice

God morgon! Idag är jag hemma från skolan. Jag har värsta hostan och är allmänt hängig.. Det är också på grund av hostan som jag är vaken nu, även fast jag är hur trött som helst. Jag ligger i alla fall i sängen och tittar på Vakna med The Voice men ska försöka sova lite till.
 
Hoppas er dag blir roligare än min, jag ska nämligen bara ligga här hemma och försöka piggna till.
 

Veckans...

..sporthändelse: Helt ärligt så har jag haft usel koll på sportvärlden i veckan. Shame on me!
 
..film/tv-serie: En ny säsong av den bästa serien någonsin går nu varje söndag kl. 21.00 på TV3. Jag pratar såklart om NCIS. :)
 
..låt: Vart Jag Än Går med Stiftelsen. Kärlek. ♥
 
 "Vart Jag Än Går"- Stiftelsen.
 
..sämsta: Min förkylning! Jag är så arg på den.
 
..bästa: Min och Hannas idé till projektarbete. Om lärarna bara godkänner den så kommer det att bli så awesome! :D

Cosmopolitan

Nu hoppar jag i badet! Med mig tar jag ett stort glas apelsinjuice, nya Cosmopolitan och underbar musik. ♥
 

God morgon! ♥

Ännu en fin dag ute, och vart är jag? Joo, inne, för jag är sjuk.. Kul liv. Så istället för att ta en promenad i det härliga vädret så ska jag ta en "sköta-om-mig-dag". Jag ska bada, göra en ansiktsmask, fixa naglarna, och lite sådant. Det kanske kan få en att piggna till lite grann också, man kan ju i alla fall hoppas.
 
Hoppas ni får en fin dag! ♥
 

Guaraná

Jag blev just akut sugen på läsken Guaraná, som jag drack i Brasilien. Den finns inte i Sverige vilket är så synd, för den är verkligen god! Jag brukar vanligtvis inte dricka läsk, helt enkelt för att jag inte tycker att det är speciellt gott, men den här är det nåt med som jag älskar. Kan ju vara att det är så mycket minnen förknipat med Guaraná och Brasilien.. Hur som helst så är den så himla god, och jag hade önskat att den gick att köpa här hemma i Sverige.
 
En annan läsk som jag drack i Sydamerika var Fanta Uva, alltså Fanta med vindruvssmak. Den var också riktigt god, men finns ju såklart inte heller i Sverige. I miss South America!
 

Snickers ♥

Just nu sitter jag och äter en del av en Snickers. Det var pappas från början men min bror fick den. Efter lite tjat där jag lät lite ynklig på rösten och sa att jag är sjuk och bad om en bit så gav han till slut med sig och delade den på mitten. Ibland är han rätt snäll ändå.. ;)
På tal om sjuk, så har min förkylning blivit ännu värre. Jag har till och med feber nu, och så är halstabletterna snart slut! :( I brist på annat vettigt att göra så ska jag nu fortsätta kolla klipp på youtube, något jag redan gjort i princip halva dagen..

Emeli Sandé

 "Read All About It Pt. III- Emeli Sandé".

Proud

Vad säger ni om min nya design? Jag älskar den och är så stolt över att jag har gjort den helt själv! Att jag hade tålamod att sitta och leta reda  på de rätta kodraderna för att ändra alla små detaljer är jag också lite imponerad av faktiskt. Det är så skönt att slippa se sitt eget face i headern det första man gör varenda gång man ska förhandsgranska ett inlägg. Jag blev väldigt less på mig själv till slut.
 
Älskar bakgrunden i headern.
 
Nu ska jag äta typ världens godaste lunch, porterstek och potatisgratäng. Det är helt galet gott!

Sorry about the mess!

Det är lite rörigt här på bloggen just nu eftersom jag håller på att knåpa med designen. Det är kul, men väldigt svårt, så det lär ta ett tag. Jag vet äntligen hur jag vill ha det, vilket inte hör till vanligheterna, men just nu har jag kört fast lite. Jag kan för lite om sådant här för att göra allt som jag vill ha det..

 

Aja, nu ska jag se Skavlan och sedan fortsätta med designen!


Perfection

Vet ni?! Jag har fixat värsta bästa bakgrunden till min nya header! Den är så fin, riktigt höstig och mysig. Så nu är det bara att få till lite mer detajler, vilket kan vara nog så svårt..
 
Nu är det återigen dags för thé med honung och citron. Jag ska bli frisk!
 

Projektarbete

Vi sitter just nu och spånar på något att ha som projektarbete. Jag och Hanna hade värsta idén, men det var lite väl dyrt, så nu ska vi än en gång slå våra kloka hjärnor ihop och få till en awesome idé. Önska oss lycka till, det behövs! :)

Förkyld

Jag har börjat bli förkyld. Jag har ont i huvudet och halsen och nyser massor. Jag vill inte vara sjuk! :'( Till följd av detta så blir det att dricka thé med honung i, kanske citron i också om vi har någon hemma. Ni borde verkligen testa det om ni har halsont någon gång. Det var min värdfamilj i Uruguay som gav mig det när jag var sjuk där, och det hjälper faktiskt. Dock var det ju färska citroner, alldeles nyplockade från trädgården, men det spelar ju ingen roll, även om det är lite roligare så. :)
 
Nu ska jag gå och se hur det går för Luleå hockey i Elitseriepremiären. Det sitter en massa pojkar och gubbar bänkade framför tv:n här hemma, så plats i soffan är inte att räkna med.
 

Watch this!

 
Man skäms ju bara av att se på eländet, men jag kan ändå inte sluta skratta. Höjdpunkten är när en av domarna springer iväg från henne, och hon försöker springa ikapp.

Sovmorgon

Igår kväll när jag kollade mailen så hade jag fått ett mail från min mentor där det bland annat stod att vi inte kommer att ha någon fysik den här veckan heller. Snacka glad jag blev! Det betyder nämligen jag har haft sovmorgon idag, och kommer ha det imorgon också. Det var så härligt att få sova ut ordentligt! ♥
 
Nu sitter jag i alla fall på skolan och väntar på att biologin ska börja. Igår gjorde vi någon mysko laboration med mjölk och en massa annat som vi har låtit stå över natten, så vi får väl se vad vi ska göra av det..

Something Borrowed

Här ligger jag på sängen och är proppmätt efter middagen. Det blev kyckling och ris med currysås, som jag tillagade till och med! Och det blev faktiskt riktigt gott, även om det är en rätt som det är hyfsat svårt att misslyckas med.
 
Jag är också väldigt trött just nu, men jag ångrar inte att jag var vaken för att se hela matchen inatt. Den slutade vid 03.15... Murray vann tillslut sin första Grand Slam-titel. Även om jag hejade på Djokovic så var det en mycket välförtjänt segrare. Haha, imorse när jag skulle kliva upp så hade jag som vanligt ställt alarmet så att det ringer en gång var femte minut från kl. 06-06.40, men jag vaknade först kl. 06.41, av att mamma ringde och skulle höra om jag hade klivit upp. Och på något konstigt sätt hade jag inte alls märkt av alarmet, även fast det inte direkt är tyst.. Jaja, upp kom jag och med bussen hann jag. :)
 
Nu ska jag kika på Something Borrowed. ♥
 

...

Snart pallar inte jag det här längre. Det är så grymt jämt och så sjukt bra tennis och så är jag så trött att ögonen håller på att gå i kors. Inte länge kvar nu, spännande!

Fortfarande vaken..

Jaa, här ligger jag fortfarande och ser på tennis, och lär nog göra det ett bra tag till.. Murray leder just nu med 7-6, 7-5, 2-6, 1-2. Så efter att han tog de två första seten så har det vänt lite grann, men det är fortfarande oerhört spännande! Men eftersom jag hoppas Djokovic vinner så hoppas jag ju på en femsetare, och då lär det ju ta minst en dryg timme till.
 

Här ligger jag bland kuddarna. ;)

This is gonna be a long night

Just nu sitter jag och ser finalen av US Open. De har kommit igenom ungefär halva första set, och fortsätter det såhär så vet jag inte när dem har spelat färdigt, det kan ta upp mot fem timmar om de spelar riktigt jämt..
 
 
Jag är verkligen imponerad av Novak Djokovic och Andy Murray, och alla andra professionella tennisspelare också för den delen. Det ser så enkelt ut när de spelar, men det är det verkligen inte. Det fick jag inte minst erfara idag när vi spelade tennis på idrotten. Men även fast det var sjukt svårt så var det också otroligt roligt. Jag ska verkligen lära mig att spela tennis!

Wake Me Up ♥

 
"Wake Me Up"- Ed Sheeran.
 
As I've said before, this man is a genius.

Uruguay ♥

Idag på min enorma håltimme så var vi till Signe och blev bjudna på jättegoda, men väldigt starka nudlar, och sedan fick vi också thé och cupcakes. :D Väldigt gott! Hon far nämligen till Uruguay snart och jag kan nog inte vara mer avundsjuk än vad jag redan är.. ;)

 

Jag saknar i princip allt där borta på andra sidan jorden. Min värdfamilj och bästa Paula, vädret, hur man bara kopplade bort allt här hemifrån, jag saknar att ha citronträd med stora citroner i ute i trädgården, pool, havet, städerska som bäddade ens säng, Chivitos, att vakna varje morgon och inte behöva fundera om det var shortsväder-för det var det varje dag, Dulce de leche-latte, stranden, att äta middag vid 21.30, de enorma flaskorna med Coca-Cola (även fast jag knappt dricker det.. ), jag saknar Punta del Este, att åka bil hem på kvällen- det var alltid så vackert. Ja, som ni märker är listan ganska lång, och den kan garanterat göras längre, men jag nöjer mig såhär för tillfället. :)

 

 

 


Part Of Me

"Part Of Me"- Katy Perry.

Veckans...

..sporthändelse: US Open som pågår just nu. Damernas final spelas ikväll mellan Victoria Azarenka och Serena Williams och herrarnas final spelas imorgon kväll mellan Andy Murray och Novak Djokovic.
 
..film/tv-serie: The Vow som jag såg igår kväll. Den var så himla bra! ♥ Den påminner föresten lite om en bok jag läste en gång..
 
..låt: We Are Never Ever Getting Back Together med Taylor Swift. Jag hörde den första gången när hon uppträdde med den som final på MTV VMA-galan och sedan dess har jag lyssnat på den massor med gånger! :)
 
 "We Are Never Ever Getting Back Together"- Taylor Swift.
 
..sämsta: Att det har börjat bli kallare och nu fryser jag hela tiden.
 
..bästa: Min långhelg som jag fick helt plötsligt. :)

The X-Factor

Just nu sitter jag och tittar på X-Factor. Hittills så gillar jag verkligen programmet. Någon fler än jag som kikar? :)

 


Hard work work

Hips vips blev det att jobba idag i stället för att vara hemma och bara ta det lugnt, som var min plan från början. Men lite extra cash har ju aldrig skadat någon. ;) Jag trodde faktiskt för någon dag sedan att jag skulle till stan idag, men det hade blivit ett litet missförstånd, så det är först nästa helg.. :)
 
Jag jobbade till 21, så jag har bara kommit hem, fikat och kikat lite tv och så. Nu är jag rätt trött så jag ska lägga mig i sängen och slå igång filmen, Älska mig igen, eller The Vow som är den ursprungliga titeln (än en gång, jag hatar när de ska översätta filmtitlar till svenska!) Natti natti. ♥
 

It's friday!

Till min förvåning säger jag inte "godmorgon" nu, eftersom att det är flera timmar sedan jag vaknade. Jag var helt säker på att jag skulle sova till minst 13.00 eller något, men nej nej, här vaknar man 10.15 även fast man gick och la sig halv sex imorse.. Men inte klagar jag, jag är ändå inte speciellt trött, men det kommer väl som ett brev på posten senare i eftermiddag. ;)
 
Föresten så vann One Direction alla kategorier de var nominerade i! (Inte för att jag tror att ni bryr er, men det gör jag, och det här är min blogg! :)) Som sagt så vann de ju en VMA för Most Share-Worthy Video, men också för Best Pop Video och Best New Artist. Dessutom så vann Novak Djokovic kvartsfinalen i US Open i tre raka set. Lyckad natt det här. ;)
 
Nu måste jag skynda mig att göra en fysikuppgift som ska vara inlämnad idag! :O
 

Up all night

Just nu ligger jag i soffan och tittar på MTV Video Music Awards, eller det är bara pre showen, men i alla fall. Snart börjar tennisen också. Jag hade faktiskt tänkt sova någon timme tidigare ikväll för att inte riskera att somna mitt i allt, men det blev aldrig av. Å andra sidan kan det ha varit bra att jag inte somnade eftersom jag lika gärna kunde ha missat att vakna och då missat precis allt.
 
Dock känns det lite tungt att tennisen börjar nu, 02.30 när en av kvartsfinalerna som spelades tidigare idag höll på i nästan fem timmar! Skulle den här hålla på så länge så är ju klockan 07.30 på morgonen här innan den är färdig.. Nu ska jag fortsätta se på MTV VMA's och hålla tummarna på att One Direction vinner alla kategorier de är nominerade i. ;) De har redan vunnit en, för Most Share-Worthy Video med What Makes You Beautiful. :)
 

Helg!

Jag tycker bara att jag skriver att jag har slutat för dagen efter en lektion numera, men det är ju det jag gör varje dag. Men nu kan jag också säga att jag har helg. Tyvärr har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det ända jag vet är att jag ska se på tv halva natten som kommer.. :p Inatt så är det MTV Video Music Awards och kvartsfinal i US Open, så det blir att zappa.
 
Just nu sitter jag och väntar på att Hanna ska sluta sin ekonomilektion. Jag har ändå inget att göra hemma så jag kan lika gärna vara kvar här när jag nu har åkt upp.
 

2715

Jag raderade just alla mina 2715 meddelanden i min inkorg. Det känns typ som att redera en del av ens liv bara sådär.. Men jag var som tvungen om jag inte vill vänta i flera minuter på att jag ska kunna öppna och skriva ett sms. Telefonen gick så segt innan så det var helt sjukt.
 
Nu håller jag på att göra mig färdig för att åka upp till Jokkmokk och ha min enda lektion för dagen, engelska C. Jag tror föresten inte att jag har berättat att jag har köpt bil, men det har jag i alla fall gjort! Så idag när jag börjar såhär sent så tar jag den istället för att åka buss. Jag ska försöka komma ihåg att fota den så ni får se den. Nu måste jag skynda mig, ha en bra torsdag! ♥

Sleepyhead

Jag är så sjukt trött hela tiden tycker jag, har ingen aning om vad det är med mig. Det är ju inte direkt tungt i skolan eller så. Den här veckan har jag låååånga sovmornar nästan varje dag, men ändå så är jag så trött när jag kommer hem att jag sover någon timme. Sen när jag vaknar så är det ju typ dags för middag och sen är ju dagen nästan förbi. Inte kul det här, måste komma på något bra sätt att få lite mer energi!

 

Kanske ska jag börja dricka smoothies som mellanmål, då får man ju i sig massor med vitaminer vilket ju borde göra mig piggare. :)

 


I'm going crazy!

Jag blir snart tokig på att det ska jävlas för mig! Jag försöker fixa en ny header hit eftersosm jag är så sjukt less på den jag har nu. Det är nästan så att jag har fått till en, men det behövs lite mer fix och någon fler bild, men det är just på det där lilla, lilla fixet det skiter sig hela tiden. Vad jag vill göra tycks inte gå att göra, eller så gör det, det och det är bara jag som inte har kommit på hur man kan fixa det än. Jag blir så irriterad!

Kämpigt..

Jaa, detta var ju ännu en jobbig dag. Eller så inte. Jag slutade just för dagen och kan åka hem med bussen på en timme. Det känns ju knappt som att man går skola.. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men jag kanske tar och far ut och springer lite. Och så ska jag höra med mamma om vi inte kan fara och äta lunch på Highland eller Gästgiveriet. :) Oxfilépasta lät ju inte helt fel. ;)
 

Justgirlythings











Breaking news med Filip & Fredrik

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Breaking news med Filip & Fredrik. Jag tycker dem är så sjukt roliga! :D Sedan är det NCIS och Sex And The City och efter det kanske lite US Open, om det är någon sevärd match och om jag orkar. Det blir lite mycket tvtittande ikväll, men jag har inget bättre för mig. :)
 
 
Blondinbella var föresten gäst hos Filip och Fredrik. Det var faktiskt alldeles nyligt som jag började läsa hennes blogg, och jag är faktiskt riktigt imponerad över hur driven och målmedveten hon verkar vara. :)

Idrott & hälsa B

Min enda lektion idag var idrott & hälsa B, och det var helt ok. Vi har en ny lärare som verkar bra och idag fick vi köra lite uppvärmning följt av en joggingtur runt elljusspåret. Konditionen är ju inte där den borde vara om jag säger så, men det får jag jobba på. :) Jag älskar känslan efter att man tränat. Jag blir så glad och lycklig och så härligt trött! :D Nu är det dags för middag, Pappas special står på menyn idag. :)

Sovmorgon

Idag har jag haft en rejäl sovmorgon! Min första och enda lektion börjar inte för ens 13.35. :p Hela den här veckan kommer att vara väldigt lung eftersom vi inte har någon fysik, så jag har max 2 lektioner per dag, men oftast bara en. Nu ska jag börja göra mig färdig, sitter fortfarande i min mysiga morgonrock.. :)
 

Sov gott ♥

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng. Jag har längtat efter den ända sedan jag lämnade den tidigt imorse. Jag älskar min säng, den är helt klart världens bästa! We belong together, liksom. ;) Natti natti, sov gott & dröm sött. ♥

Bloggtips?

Kan inte ni tipsa mig om lite bra bloggar? :) Jag läser ju redan några stycken, men någon ny och intressant vore ju roligt. Jag vet vad vi gör! Ni tipsar mig, jag tipsar er, deal? :) Men då är det ju såhär förstår ni, jag tipsar inte er om inte ni tipsar mig först. Go!
 

Veckans...

..sporthändelse: Sorry för fel info förra veckan, det var idag Carolina Klüft gjorde sin sista tävling i karriären, men till mitt försvar så stod det på Sportbladet att hon mest troligt inte skulle bli uttagen till Finnkampen som var i helgen. Men nu har hon i alla fall gjort sin sista tävlinsinsats för det svenska friidrottslandslaget. Jag började typ gråta när jag såg inslaget med henne i Sportspegeln ikväll. Hon har alltid varit en stor förebild för mig, ända sedan den första tävling jag såg henne vinna (EM-guld 2002 i München), och nu är det helt plötsligt över.. :(
 
 
..film/tv-serie: Jag har mest sett Robinson på tv i veckan, jag tycker det är ett roligt koncept, men ibland kanske det blir lite överdrivet.
 
..låt: Jag ber om ursäkt i förväg och varnar er lite, nu kommer jag bli lite nördig de närmsta raderna! ;) Veckans låt kan jag tyvärr inte lägga upp här eftersom den inte har kommit ut än. :p Det är One Directions nya låt Live While We're Young och jag bara vet att den kommer vara helt fantastisk. ;) Idag kan man dessutom förbeställa hela deras nya album som släpps i november. *Big smile*.
 
One Direction's nya album Take Me Home.
 
..sämsta: Alla som hela tiden frågar vad man ska göra när man har tagit studenten! När man inte riktigt vet så blir man bara stressad och får typ panik. Inte så kul.
 
..bästa: Att jag fick min efterlängtade surströmmig igår. Det var så sjukt gott! :D

Sliten tjej!

Jag är så galet, sjukt trött just nu! Ändå har jag sovit drygt en timme efter att jag kom hem från jobbet.. Började sju imorse och gick till 16. Nu måste jag i alla fall fixa till mig lite grann, vi får snart främmande och ska äta surströmming. :D
 
 

RSS 2.0