Snart...

..har jag gjort bort allt plugg! :D När den här veckan är över så är ett kursprov i fysik och en kunskapskontroll i historia förhoppningsvis det enda jag har kvar att göra.

Idag har jag haft en körlektion. Vi övade på att parkera, och det gick faktiskt riktigt bra. :) Jag blir alltid lite nervös inför en körlektion, även om det inte kommer i närheten av hur det var första gången jag körde med Ninas. Då var jag ju värsta nervvraket! :p Annars har det varit en rätt lugn dag. Åkte upp till Jokkmokk med 7-bussen för att ha körlektionen klockan 08.50. Sedan började jag inte för ens 12.10, med psykologiprov om kriser och stress. Och sedan var det lite fysik som stod på schemat innan jag kunde åka hem för dagen.

                          Kolla vilken "kulig" bild jag tog häromdan. :p

Nu måste jag ta och ringa till Carro innan jag glömmer ihåg det. ;) Och sedan ska jag och pappa ut och ö-köra! :D

Underbar ♥


"Pärlor"- Kent.

Helt fantastisk låt. ♥


Rutiner

Alltså, jag har tänkt på en sak.. Ni vet när man slår igång datorn? Jag följer som en rutin över de saker jag kollar först. Beteendet är nästan så att det kan gå under ordet maniskt. Först startsidan, som är Sportbladet. Där kollar jag igenom rubirkerna, och det mest intressanta. Sedan är det Facebook, och sedan mailen. Och det spelar ingen som helst roll att jag för två minuter sedan loggade ut från FB och slog av datorn. Behöver jag den igen strax efter så gör jag exakt likadant, även fast det omöjligen kan ha hänt mycket sedan sist. Lite mysko att man gör så.. :p

Idag har jag föresten mycket att stå i. Jag måste skriva en engelskauppgift, sjukt bra dessutom så att jag fixar mitt MVG. :) Sedan måste jag plugga till ett psykologiprov jag ska göra imorgon och så skriva klart instuderingsfrågorna till psykologin, och dessutom plugga svenska. Men mitt i allt det här så ser jag ljuset i tunneln, snart är det över för det här läsåret! :D

Just ja! Jag ska ju ut och cykla i finvädret med Carro också! :D


Jag & Carro. Haha, fråga inte... ;)


Dulce de leche latte ♥

Jag har bilvit akut sugen på Dulce de leche latte! :o Jag drack det när vi var i Buenos Aires, och det var så gott! För ett ögonblick övervägde jag att försöka mig på att göra något liknande, men jag insåg rätt snabbt att jag skulle misslyckas ganska rejält, så jag får drömma mig bort och låtsas att jag känner smaken... ;(


Bra dag!

Denna dag har varit sjukt bra hittills! Först missade jag ju bussen, vilket visade sig vara bra, för den där infon hade inte varit så värd att gå på tydligen. Sedan fortsattde det med att jag fick veta att jag klarade kursprovet i historia A, och därmed behöver jag bara göra 2 G-test istället för 5, och 2 källkritikuppgifter istället för 6! :D Efter det var det dags att redovisa min instruktion i engelskan. Och snart ska jag göra bort ett G-test i svensk romantik! Fan vad bra jag är! ;D #Egoboosting.

Missade bussen...

Jag missade bussen nu på morgonen. :/ Som tur var är det ingen lektion jag missar, utan bara nån information om något, men så viktigt kan det väl inte vara, right? :p Typiskt nog missade jag den med så liten marginal  som typ ett par minuter, vilket ju då resulterar i att jag nu är helt färdig, och nästa buss går först om 1,5 timme. Tänk, jag hade kunnat sova nu...

Godmorgon föresten! :)


Och så en liten morgongrimas på det. ;)


Tropicana ♥

Jag tänkte att jag skulle slå ett slag för Tropicanas juicer, som jag tycker är helt underbara! Mina favoriter är för tillfället Mandarin Morning och Apple, Rhubarb & Raspberry. Ni borde verkligen smaka dessa om ni inte redan gjort det! :D


Faaaaantastiskt god! :D


Veckans...

..sporthändelse: Jag försöker verkligen komma på vad jag har sett och läst i veckan, men just nu står det helt still. Men då kan det ju i alla fall inte ha hänt något mycket häpnandsväckande. ;)

..film/tv-serie: Sunes Sommar. Bästa filmen EVER! ;D


..låt: Euphoria med Loreen, självklart! ♥

..sämsta: Det vanliga, ni vet...?

..bästa: Att jag just beställt hem massa kläder! :D

5 saker jag kommer göra i sommar

♥ Jobba. Jag ska bland annat jobba som guide på Victoriafortet under hela Juli. :)

♥ Bada. Jag äääääälskar att bada! :D

♥ Förhoppningsvis åka till Göteborg. Jag håller på att försöka övertala mamma, och för tillfället går det rätt bra. Men man ska väl inte hoppas för mycket än. :)

♥ Fjällvandra med Hanna. :D

♥ Träna! :D


Det kommer nog bli en bra sommar det här! :D


Windy!

Gud vad det blåser idag! :o Jag sitter ute på altanen och pluggar, lyssnar på musik och har det allmänt bra. Men ibland tar vinden nästan med sig mina grejer, även fast jag har lagt massa böcker på papprerna. :p Men det är i alla fall varmt idag! Första dagen i shorts för i år, i alla fall hemma i Sverige. ;)

                    Jaa, ni ser ju hur all blåst totalt pajar min frisyr.. ;p

Nu tror jag att jag ska gå och ta mig en bit cheesecake och lite mandarinjuice och sedan fortsätta med psykologiuppgifterna. Nu är det bara två veckor kvar, sedan är det SOMMARLOOOOOV!! :D


Loreen!


Fan vad bra hon är! ♥


Spring för livet

Godmorgooon godmorgooon, eller nåt. ;)

Idag är en såndär härlig dag, ni vet? :) Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag har fått sova ut.. :) Det enda mindre roliga som jag måste göra är väl att kratta, men det löser jag snabbt. Jag ska alldeles strax plugga in hörlurarna och gå ut och börja. Jag ska skynda mig lite med det, för jag hade nämligen tänkt mig ut och jogga runt broarna sedan. Härligt! :D


Jag älskar den här låten. Det är Tysklands bidrag i årets ESC, och jag kan bara säga att den är helt fantastiskt. Han som sjunger är ju inte så dum han heller. ;) Kolla på de ögonen! Det är ju så man drunknar. ;p


"Standing Still"- Roman Lob.


Mjölk

Ikväll har jag och mjölken haft lite interna dispyter, om man nu kan kalla det så. Jag var lite lugnt skyndsam när jag skulle rosta en macka och råkade på något oförklarligt sätt slå till min mugg med mjölk i så att den bokstavligt talat flög ner i golvet. Givetvis var den rågad med mjölk.

Svor så det osade om mig gjorde jag, eftersom jag hade bråttom för att hinna se utröstningen av Let's Dance. Självklart var det ju så att mjölken "råkade" skvätta ut över typ halva köket, inklusive ner i några av kökslådorna, ända upp till mina knän och ner i smörpaketet. Så där fick jag snällt stå och skura. Till råga på allt så blev min macka kall och seg istället för ljummen och frasig.

Detta måste ju vara definitionen av Murphys lag.


Det är inte lätt när det är svårt

Jag sitter och kollar på lite olika telefoner för tillfället. Har nämligen tänkt köpa en ny, men vet inte riktigt vad jag vill har för en.. Mina två senaste har varit Nokia, och de har funkat bra, men jag funderar på om man kanske skulle gå lite wild and crazy och testa någon ny. ;) De jag än så länge har kikat på är Nokia Lumia 900, Sony Xperia P och Iphone 4S, men jag vet inte... Det är svårt detta! :)


Någon som har något annat förslag? Eller kanske någon av de nämnda som ni rekomenderar? I need help! :)

Euphoria!

Ikväll är det dags för semifinal för Loreen i ESC, och självklart måste jag ju se den. Men innan dess ska jag ta och plugga lite psykologi och historia, och så ska jag tydligen ut och kratta gården också... Bäst jag rappar på om jag ska hinna med allt på lite drygt 2 timmar! :)




Nationella

Imorgon klockan 08.00 sätter jag mig och skriver nationella i matte D i fyra timmar, så snart ska jag ta och lägga mig och sova min skönhetssömn. ;) Herregud vad jag längtar till alla nationella och kursprov och sån skit är över för den här gången. Man lever ju med en ständig inre stress som typ vill äta upp en inifrån.. ;/ Jag hoppas ni håller tummarna för mig imorgon föresten! Jag behöver all hjälp jag kan få. ;p

"När vi gräver guld i USA"- GES.
Jag får en sådan sommarkänsla när jag lyssnar på den här. :p

Natti natti! ♥


Oh yeah!

Jag har just insett att jag inte behöver läsa en bok på 400 sidor, utan jag kommer klara mig bra på den fjärdedel jag redan läst! Så nu fick jag plötsligt lite mindre att göra. :D Nu hade jag tänkt tvinga med pappa, eller kanske rent av mamma på en liten övningskörning och sedan plugga lite matte. Just nu taggar jag för nationella på torsdag, så morgondagen kommer ägnas helhjärtat till matteplugg. Åh vad jag längtar... :/


Hungrig

Jag kan inte somna för att jag glömde fika kvällsfika, och nu är jag jättehungrig. Men jag orkar inte heller gå in till köket för att fixa något att äta, för att jag är för trött. Nattens dilemma.

Jag kämpar på :p

Jag sitter och ska försöka läsa in en presentation i kemi som ska vara inlämnad senast idag. Jag är förhoppningsvis snart klar. Men man ska väl inte hoppas på för mycket, det börjar väl snart att djävlas.. Fast då lär det väl bero på min tekniska (o)kompetens. ;)

Har ni väldigt lite att göra kan ni ju kika på det här klippet. Jag ska ha med en del av det i min presentation.. :)


Trötter...

Jag ligger här i min säng och håller på att somna. När jag kom hem hade jag tänkt börja plugga kemi, men det var som om nån typ slog mig med en klubba i skallen och jag inte ritkigt svimmade, men det var sååååå nära. Fattar ni hur jag menar? ;) Anyway, jobbig känsla liksom..


Ska sova ett tag nu tror jag, och sedan käka middag, och SEN börja med kemin. Låter som en fantastisk plan tycker jag! :)

Veckans...

..sporthändelse: En av de största inom svensk friidrott, Christian Olsson, meddelade att han slutar som trestegshoppare. Så synd att han skulle bli skadad igen. Jag tycker verkligen att han hade förtjänat att få göra en sista lyckad säsong efter allt fantastiskt han gjort, som förmodligen hade varit ännu mer om han inte varit så skadedrabbad under åren.

                                               Christian Olsson.

..film/tv-serie: På spaning med Bridget Jones. Jag såg den ikväll och hon är ju bara för rolig. :p

..låt: Hangover med Taio Cruz. Awesome låt helt enkelt! :D


                                                Hangover- Taio Cruz.

..sämsta: Ångesten över allt som måste bli klart i skolan...

..bästa: Att DET närmar sig med stormsteg. Nu är det inte länge kvar... ;)

Rio de Janeiro ♥

Här är till slut en del av alla bilder jag tog i Rio. :)






































Psykologi..

Jag hatar psykologi. Eller nej, egentligen tycker jag att det är roligt, men det känns så drygt att jag måste sitta och plugga på det nu när jag känner att jag har massor med viktigare saker att plugga till. Men jag har prov om utveckling imorgon, så då kan det ju i alla fall vara en fördel om man läst igenom kapitlet i boken.

Men jag måste skynda mig med pluggandet lite, för klockan 16.00 ska jag se tennis! Det är finalen av ATP-turneringen i Rom mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal, den kan man ju liksom inte missa. ;)


Natti ♥

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att jag ska kunna vakna i någolunda bra tid, så jag hinner med lite saker imorgon, för jag har en hel del att stå i. :) Natti natti, sov gott & dröm sött! ♥


Sushi

Heeeiiiiiii! :D

Hoppas ni har en awesome dag, för det har då i alla fall jag haft såhär långt. :) Jag har varit i Jokkmokk och käkat sushi med (nästan) hela Awesomegruppen, så då kan det ju inte bli annat än bra liksom! ;) Maren och Cissi hade lagat den fantastiska maten, så tack till dem! :D


Nu hade jag tänkt sätta mig ute i solen och läsa min bok som jag måste läsa i svenskan.. :)

 


Boooring

Jag har tråkigt idag... Därav dessa bilder. Har tagit massor med fula bilder på mig själv. Egentligen borde jag plugga, meeeeen.. Jag orkar inte.






Regn :'(

Det regnar ute idag, och även fast det kommer göra så att snön försvinner fortare så blir jag lite ledsen i ögat. ;( Så idag är en innedag där jag ska se på hockey, tvätta och plugga (det sistnämnda kan mycket väl bli så att det "glömms bort".. ;))


"Regnet det bara öser ner..."

Ha en bra dag! ♥


I'm in love with my glasses ♥

Jag älskar mina nya glasögon! Jag vill typ aldrig ta av mig dem, men det måste jag ju eftersom att jag inte ser så bra på långt håll med dem, de är ju faktiskt bara till för när jag ska läsa, sitta vid datorn och liknande. ;( Fast i och för sig så gör jag ju det rätt mycket... ;p


Hatar att allt ska reflekteras i dem så att man inte får nån bra bild.. Btw, så är det därför jag sitter i en lite mysko vinkel. ;)


Faster than lightning



Jag har fått den här låten på hjärnan.. Usain Bolt är ju bara för cool! :D Älskar killen som sjunger "you know what I mean" med sin sköna brytning hela tiden. :p


"Glaglögla"

Haha, jag började just att tänka på när Petter var mindre och inte kunde säga vissa ord rätt. Han sa till exempel "flaggla" om flagga, och tablettask kallade han någonting som ingen ens kan komma i närheten av att uttala. :p Det som fick mig att börja tänka på detta var mina nya glasögon som låg hemma på köksbordet nu när jag kom hem från skolan. Glasögon kallade han nämligen "glaglögla". Haha, lite söt var han ju ändå.. ;)


Mina nya glasögon! :D Mamma tycker jag ser ut som nån Mumlan, men jag måste faktiskt säga att de ser bättre ut irl. :)


Nostalgi ♥

Kommer ni ihåg High School Musical? Världens bästa filmer? ;) Nej, men det är dem väl inte, men för några år sedan så var jag helt HSM-frälst, och ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att om man någon gång varit det, att man kommer helt ur det. I alla fall inte jag. :p


När jag hade köpt den första filmen så såg jag den minst en gång varje dag i två veckor, om inte mer. Galet, jag vet! Jag och Carro lärde oss dansen till We´re All In This Together. Jag äger alla tre filmer + soundtrack och extramaterial. Jag började till och med göra en enorm tavla bara med HSM-bilder, den blev dock aldrig färdig och har således aldrig fått se dagens ljus. Och det kanske är lika bra. ;) Det låter helt sjukt, men jag överdriver inte ens lite..

Jag har inte sett någon av filmerna på säkert ett år, minst, men ikväll fick jag hips vips ett enormt sug efter HSM. Tyvärr hade jag inte tid att se någon av filmerna, så då har jag suttit och kollat lite klipp på youtube. Lite nostalgisk blir man ju allt. :) ♥


Titta och njut. ;) Nostalgi på hög nivå. ♥


Paniken stiger...

Jaa, jag säger då det. Man har nog allt ställt till det lite för sig själv.. Jag har just gjort en planering över veckorna till skolavslutningen, och jag kan säga att jag har 2 av 26 dagar där jag inte kommer behöva plugga. Jag har 7 prov att göra + 7 G-test i historia och svenska. Jag känner hur jag bara vill ropa "hurra!", eller kanske inte. Med andra ord kommer jag knappt ha tid att leva, men vem behöver det? ;/


Spegelvänd, men i alla fall.. :p


Snart klar...

Nu är jag snart klar med min bokrecention till engelskan. Äntligen! :D Det är liksom lite drygt att skriva 3 sidor om en bok man inte ens läst... (Opsie! (a)) Thank God for internet, typ.. Utan det hade man ju varit totalkörd om man inte läst den. :p

Nu ska jag lägga mig och kolla NCIS. Som tur är har jag sovmorgon imorgon så jag böhöver inte kliva upp för ens vid 08. :D


Natti natti! ♥


Veckans...

..sporthändelse: Friidrottssäsongen har börjat på allvar nu när Diamond League äntligen har dragit igång! Jag tror att det kommer bli många fantastiska resultat nu när det är OS-säsong och allt. Hoppas bara inga dopade utövare förstör "festen".. :)


..film/tv-serie: Himmelblå. Ni måste helt seriöst se den serien om ni inte redan gjort det! ♥

..låt: Hjerteknuser med rOlFfa. Helt underbar! ♥

..sämsta:
Jag känner mig så glad nu för tiden (inte för att jag brukar vara sur annars, men sådär extra super glad! ;D), så jag kan som inte komma på något sådär riktigt dåligt som har hänt. :D

..bästa: Att faserna har börjat gå bättre. :D

Broarna

Jag just ätit och gott var det! :D Innan det så tog jag med mig Rigel, Mommos hund som är hos oss medan hon och mamma är i Västerås, på en springtur runt broarna + kyrkogården. Skulle väl tippa på att det blir ca. 10 km sammanlagt, men jag sprang inte hela vägen, det har jag inte kondition för än. Men så småning om så. ;) Körde även lite andra småövningar när jag kom hem, så nu är jag sådär härligt trött i kroppen. :D


Nu hade jag tänkt slänga in lite kläder i tvättmaskinen och sedan hoppa in i duschen och bli ren själv också. ;) Sedan måste jag börja jobba mig genom högen av plugg.

Städning på G!

Idag är det städning och plugg som gäller! Inte världens roligaste, men det funkar. :) Tänkte också skryta med att jag klarade inte bara en fas igår kväll, utan hela tre stycken! :D Men sen började jag på fas B imorse och fick 20 fel... Fail! :p


Hoppas ni har en bra dag! ♥


Buenos Aires

Lite bilder från Buenos Aires. Vi var där under påskhelgen. Jag fick tyvärr någon släng av magsjuka eller vad det nu var, på påskdagen, så jag fick ligga kvar på rummet en dag.. :(
















Yes! :D

Jag har just klarat en fas (testfrågor till körkortsteorin) för första gången och är nu överlycklig!! :D Känslan när det stod "godkänd" var oslagbar. Som jag har kämpat med de där frågorna! Tänk när det står "godkänd" efter att man gjort det riktiga teoriprovet. *Drömmer mig bort...*

Uruguay

Aningens efter, men här är i alla fall lite bilder från Uruguay. :) Senare ska jag också försöka komma ihåg att lägga upp bilder från Buenos Aires och Rio.
























The A Team


"The A Team"- Ed Sheeran.


IG

Nu går jag in i aulan och skriver kursprov, och sedan kommer jag ut med ett fett IG.

Önska mig lycka till. ;p


Kursprov

Jag tittade just på på demofrågorna till kursprovet i historia som jag har imorgon, och insåg att jag har inte en chans. Så nu ska jag titta på hockey och hoppas på att det löser sig ändå, alternativt gå och dö för att jag inte orkar med skolan längre. Gonatt.


Jag vill tillbaka... ♥


Blommor & snö

Ikväll har jag kollat hockey med pappa och Petter. Jag tycker det har blivit ungefär vad vi gör om kvällarna här i huset. ;) Annars har jag pluggat en del också. Just nu skriver jag på en bokrecension till engelskan. Jag har sjukt mycket att göra nu innan sommarlovet alltså! :o

Alldeles nyss pratade jag också med mamma som befinner sig i Västerås. Hon och mommo är och hälsar på lite släkt och så. :) Hon berättade i alla fall att där blommar det typ. Då blir man ju lite deprimert när man tittar ut genom fönstret på snön som fortfarande ligger på stora delar av marken...


Blommor, blommor...


Nervös!

Jag är sjukt nervös just nu! Knäppt eftersom att det är något jag själv vill göra som gör mig nervös. Det är liksom en känsla av skräckblandad förtjusning. Huvva! :)

/Lycklig, nervös och smått stressad tjej.

Veckans...

..sporthändelse: Hockey-VM som drog igång i fredags! Jag är vanligtvis inte någon stor hockeyfantast, men under mästerskap ser jag alla Tre Kronors matcher. ;)

..film/tv-serie: NCIS. Avsnitten är alltid lika underhållande, även fast man sett dem flera gånger om.

..låt: Vårens första dag med Laleh. Inte för att man kan tro det är vår här nu, med en massa nysnö på backen, men i alla fall.


                                           "Vårens första dag"- Laleh.

..sämsta: Stressen över allt som måste bli klart i skolan..

..bästa: Det har hänt så mycket bra i veckan så jag kan inte beatämma mig för vad som varit bäst! :D Allt nästan!

Robins

Hahahahahaha! Jag dör! Jag har just tittat på Robins på svtplay och kan typ inte sluta skratta. :D Måns Zelmerlöw och Marianne Mörck var gäster. Kolla programmet här! :D


Robins! :D


Give your heart a break


"Give your heart a break"- Demi Lovato


Träningsprogram

God dag! :)

Idag vaknade jag tidigt och det var faktiskt riktigt skönt. Låg och drog mig i sängen läääänge. :p Härlig start på dagen!

Just nu håller jag på att göra mitt träningsprogram som vi skulle göra på idrotten. Jag är alldeles strax klar, och det ska bli så roligt att börja följa det! :D Jag kan avslöja att det blir en del boxning. Och mycket konditionsträning kommer det att bli, för den MÅSTE bli bättre.

Btw så snöar det/har snöat idag! :o I maj?! Nog för att vintern är min favoritårstid, men nu längtar till och med jag till sommaren...


Glasögon

Innan jag tog bussen hem idag så hade jag en tid för synundersökning. Jag har ju haft glasögon tidigare, men på något sätt har jag lyckats med att krascha det ena paret, och det andra tappade jag bort.. :p Då hade jag de bara till att läsa och sitta vid datorn och liknande, och det visade sig att det ska jag ha nu också.

Jag var säker på att jag skulle behöva glasögon eftersom jag känt att det är väldigt ansträngande för ögonen att läsa bara en liten, liten text. Jag sitter och kisar massor hela tiden. Så därför så beställde jag för några dagar sedan hem bågar för att prova ut. Idag hade de kommit och nu har jag hittat paret jag vill ha. De är verkligen jättefina! Pappa och Petter däremot tyckte att de var jättefula och att jag såg ut som farmor i dem, men då vill jag ju bara ha de ännu mer, bara på pin kiv liksom. ;D Hoppas det inte tar allt för länge innan jag får dem nu bara, då får ni se dem! :D


Idrott

Dagen har varit rätt härlig faktiskt, trots nationella i engelska B. :) Provet hade vi direkt på morgonen, och sedan hade vi idrott, där vi återigen spelade innebandy...

Alltså jag har egentligen ingenting emot innebandy, det är faktiskt ganska roligt att spela, om man nu hade spelat med de som är ungefär lika dålig som en själv. Alla är ju så bra! Saken är den att det känns helt onaturligt för mig att springa runt med en klubba i handen och slå på en ihålig boll. Jag har ingen aning om hur jag ska få bollen att göra som jag vill, och lyckas jag mot förmodan göra något hyfsat bra, ja då är det med största sannolikhet en ren lyckträff. :p Men inte hänga läpp för det, man får göra sitt bästa i alla fall! :)
                                    
Vi fick också i uppgift att till nästa vecka ha utformat ett individuellt träningsprogram till oss själva som ska få oss att bli starkare, smidigare och få bättre kondition. Jag tycker att det verkar som en jätterolig uppgift. En av de roligare saker man har gjort i skolan på länge. :)

Idag börjar hockey-VM! Någon annan som ska se Sverige-Norge ikväll? :D


Helt galen i dig ♥

Jag vet inte riktigt varför, men av någon anledning så har jag fastnat för den här låten. Den är helt underbar! Hahaha! :p


Victoriafortet

Just nu håller jag på att fixa med min redovisning om Victoriafortet. Eftersom jag jobbade där förra sommaren, och ska jobba där i sommar igen så har jag ju hela manuset till guideningen, problemet är bara att en guidning tar ca 1 timme, medans min redovisning ska vara ca 10 min, och dessutom innehålla en större historisk koppling. I det här fallet så är den kopplingen Kalla kriget. Förhoppningsvis så gör det ingenting om det blir liiiite längre. ;) Nu ska jag ringa till grannen, aka "typ min chef" och höra om jag kan få låna lite bilder från anläggningen. :)



"Just nu kan du inte nå det önskade numret..."

Åh vad jag blir less på att inte komma fram till dem man vill ha tag i! Jag har ringt otaliga gånger ända från klockan 08.00 imorse, men har fortfarande inte fått något svar. :/ Jag känner hur tålamodet så sakteliga börjar tryta lite... Jag hade tänkt att boka en till körlektion med Ninas, men det får jag väl se hur det slutar då.

Idag kommer jag ha fullt upp med att fixa till min redovisning i modern historia som jag ska göra imorgon. Jag kom inte alls ihåg det för ens imorse då min kära lärare nämnde det. :o Men det ska nog gå bra. :)

Hoppas att ni har en mindre stressig dag än jag. :) ♥

Högklackat :o

Just nu stapplar jag runt i mitt rum i högklackat medan jag städar. Jag kan ju som jag säkert nämnt tidigare inte gå i klackar, men har nu tänkt ge det ett försök, och faktiskt försöka lära mig. Skorna som jag så gärna vill ha på mig på skolavslutningen är ju rätt höga också, så då mäste jag helt enkelt lära mig det här konststycket. Carro har varit så snäll och lånat ut ett av sina mååååånga par till mig. Tack! :) ♥


Nu ska jag skynda mig att städa klart och sedan krypa ner i min renbäddade säng och mysa framför NCIS. :) Natti natti! ♥


Från stan

Jag måste verkligen fara till stan inom en väldigt snar framtid. Här är ett litet colage med saker som jag tänkte mig att handla. Tur att jag har presentkort på The Body Shop i alla fall! ;D


RSS 2.0