I can't handle the tension!

Just nu sitter jag i kö på ticnet för att försöka få biljetter till One Direction när de kommer till Sverige och Friends Arena till sommaren. Jag är så himla nervös att de ska ta slut! Har suttit i kö sedan 9 och just nu är detta det jag ser framför mig:




Ego

Dag 03 - Min profilbild på Facebook.
 
 

My first love

Dag 02 - Min första kärlek.
 
Det här med första kärlek kan jag tycka är lite svårplacerat. Är det din första crush? Måste det vara en människa? Kan det vara en sagofigur? Eller är det så seriöst som att det är första gången du känner dig kär och förälskad och uppe bland molnen och skulle säga "jag älskar dig" till denna person utan att blinka?
 
För egen del så skulle jag säga att jag inte har upplevt min första kärlek ännu. Jag kan inte komma på någon eller något som jag skulle säga att jag har haft sådana känslor gentemot. Jag kanske också ska tillägga att jag inte är någon som känner mig bekväm med att visa speciellt mycket "affection" (i brist på passande svenska ord som snurrar i skallen just nu..). Jag kan känna mig extremt awkward i en kram och tar aldrig initiativet till en kram, bortsett från min mormor. Jag kan inte komma på senaste gången som jag sa att jag älskade någon, även om det utan tvekan finns människor som jag älskar och inte skulle kunna tänka mig att leva utan. Varför det är så har jag ingen aning om och jag skulle önska att det inte var så. Det finns så många gånger som jag har velat ge någon en kram, säga att de har gjort något bra eller bara vara mer öppen så folk får en bättre bild om hur jag är som person, men då bara låser det sig och jag känner mig obekväm och tänker att de ska tycka att jag är konstig. Men på ett sätt är det ju ganska spännande att inte ha upplevt "den första kärleken" ännu..
 
 

...

Gääääääsp.. Jag är så trött att jag hade kunnat sova i flera timmar utan några som helst problem. Tyvärr kan jag dock inte göra det eftersom att jag jobbar till kl.16.00. Just nu är jag hemma på lunch så en liten powernap kan det väl då bli i alla fall. Ha en bra dag så hörs vi senare!

Sweet dreams

Klockan börjar närma sig 01 och jag måste väl snart försöka sova lite. Ska upp och jobba imorgon bitti klockan 07.. Det känns bra att jag får jobba så pass mycket, när den här veckan är över så kommer jag ha jobbat 5 dagar denna vecka. Det gillar jag! Natti natti. ❤️




iOS 7

Son iPhone-ägare så var jag väldigt exalterad inför nya iOS 7, och jag blev verkligen inte besviken. Jag älskar det nya utseendet och alla nya smarta funktioner. Här nedanför kan ni se min uppgraderade hemskärm. Tummen upp till Apple!
 

What about me?

Dag 01 - En bild på mig + 10 fakta.
 
 
Jag älskar det engelska språket! Allting med det fascinerar mig; uttal, olika accenter, att läsa på engelska gör mig genast hundra gånger mer intresserad av det jag läser.
 
Jag tog studenten i våras och har tagit ett "sabbatsår" (eller vad man ska kalla det) eftersom jag inte vet vad jag vill göra. Så för tillfället är jag vikare på ett äldreboende.
 
Jag är en riktig sportnörd.
 
Jag har just fått uppdraget som sekreterare i en ideell förening här i byn, Vuollerim-revyn, och det ska bli spännande, om än något läskigt..
 
One Direction all the way!
 
En stor dröm för mig är att plugga engelska i England.
 
Jag älskar att testa nytt smink och skönhetsprodukter.
 
Jag tror att jag skulle älska att bo i en stor stad.
 
Jag har inga problem med att vara ensam, kan många gånger tycka att det är skönt.
 
Jag har just börjat att läsa den första boken om Harry Potter (jag vet, jag är lite efter..), och självklart på engelska.

A new beginning

Alltså jag är ju sämst på det här med att uppdatera bloggen. Nu när man tycker att jag borde ha all tid i världen när jag inte pluggar längre. Hur som helst så får vi väl se hur det går med uppdateringen hädanefter, men min intention är i alla fall att kika in här lite oftare än jag gjort de senaste månaderna, kanske till och med återuppliva kategorier så som "Veckans...". Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg, det är mycket möjligt att det inte blir så stor skillnad i uppdatering, men jag ska försöka att bli bättre på det i alla fall.
 
Jag tänkte att jag skulle börja min lilla nystart med en liten lista som jag såg att min fina vän Hanna har börjat med. Förhoppningsvis så kan det hjälpa till att pusha mig till att blogga mer. Soooo, here we go!
 
Dag 01 - En bild på mig + 10 fakta.
Dag 02 - Min första kärlek.
Dag 03 - Min profilbild på Facebook.
Dag 04 - Bild på en snygg kändis.
Dag 05 - Beskriv min drömpartner.
Dag 06 - Tre bloggar jag följer dagligen.
Dag 07 - En bild på en puss.
Dag 08 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 09 - Sex bilder som gör mig glad.
Dag 10 - Det här önskar jag mig i födelsedagspresent.
Dag 11 - Min sommar.
Dag 12 - En tid jag saknar.
Dag 13 - En bild från en fest.
Dag 14 - Åtta sanningar om mig.
Dag 15 - Bild på det jag brukar sminka mig med.
Dag 16 - Detta gör jag helst på helgerna.
Dag 17 - En före- och efterbild då jag har fixat mitt hår.
Dag 18 - Min bakgrundsbild på datorn.
Dag 19 - Bild på min garderob.
Dag 20 - Min bästa vän.
Dag 21 - Fyra saker jag alltid har på mig.
Dag 22 - Det galnaste jag har gjort.
Dag 23 - Mitt rum.
Dag 24 - Min mobil.
Dag 25 - Min högsta dröm.

RSS 2.0