Fjällvandring!

Just nu springer jag runt här hemma och letar olika grejer som ska med i ryggsäcken imorgon! Det är nämligen så att jag ska på fjällvandring. Vi är en liten grupp på inte ens 10 personer som går en kurs på skolan, som innebär just att man går på fjällvandring en skolvecka. Dessutom så är det ju första skolveckan efter sommarlovet, så det känns nästan som att man får lov en extra vecka, eftersom att man inte behöver sitta i skolan och jobba :)

Det är ju en hel del som man måste tänka på när man ska packa, men jag tror att jag (eller kanske mamma :p) har haft det mesta som kan hända i åtanke när jag har packat. Men det ska i alla fall bli jättekul att vandra i fjällen, för jag har faktiskt aldrig gjort det förr, så det kommer bli så spännande! :D

Inte riktigt ryggsäcken jag kommer att ha, men bara för att det har att göra med inlägget :p

Jag har inte så många egna bilder som jag kan dela med mig av, eftersom att kameran som jag har beställt inte har kommit än, så då får det bli såhär tills vidare. Men i fjällen så kommer jag förmodligen att ta med mig mammas och pappas kamera :)

Katalog vs Internet

Jag sitter och kikar på kläder på internet, och då slår det mig att jag inte alls tycker om det. Det ska ju vara katalog, som det alltid har varit! Man får som en mycket bättre överblick av vad det är för kläder det är man tittar på. Det blir liksom så mycket tjorvigare att t.ex gå tillbaka och titta på något man kollade på för ett tag sen med internet, när man måste klicka hit och dit, och vänta på att bilderna ska ladda och allt. Med en katalog så är det ju snabbt att bara bläddra nån sida.

Nu är det jag som sätter mig på golvet brevid tidningskorgen och leter reda på några kataloger att titta i! :p

Tacka vet jag en gammal hederlig katalog! :)


Bakning på G

God morgon... eller nå? :)

Jag ska snart skynda mig att göra mig klar, så jag inte sitter här i morgonrock när Carro ringer och vi ska fara på affären. Igår kom vi nämligen på att vi ska baka kärleksmums och göra egen müsli. Det är så gott så det går nästan inte att beskriva :p Men det är ju en del att handla först, så nu ska jag snabba på så jag blir klar någon gång.

Kärleksmums!


Müsli. (Inte riktigt som den vi tänkt göra, men det får duga så länge).

Gymmet!

Kom för ett tag sen hem efter en tur till gymmet med Carro. Det är sååå himla skönt att komma hem och vara helt slut, för då känner man verkligen att man har gjort något bra! :D

Tidigare idag så har jag och resten av familjen varit i stugan och målat. Jag fick den stora äran att måla de övre delarna av väggarna, så jag satt i en traktorskopa, typ tre meter upp i luften och målade :P Men hur jag tog mig ner sen igen ska vi inte tala om, för det blev lite läskigt... ;p

Nu är det snart dags, att som vanligt bänka sig framför tv:n och titta på världens bästa tv-serie, NCIS!


Natti natti! :)

Bridget Jones

När jag som vanligt satt och kollade runt lite över allt på internet igår, så fick jag syn på något som gjorde mig så otroligt glad!



Tydligen så ska det göras en tredje film om den väldigt underhållande Bridget Jones. Den första filmen "Bridget Jones's Diary" är en av mina absoluta favoritfilmer. Den är liksom så lättsam och rolig. Man skrattar, bokstavligt talat, genom hela filmen. Tvåan är också bra, men inte lika underbart kul som ettan. Blir trean över huvud taget i närheten så bra som den första, så kommer det att bli hur bra som helst! :D


Underbara Bridget! :D



Vem är jag?

Ja, då har jag också skaffat blogg. Jag tänkte att det kanske är något som jag skulle tycka om att göra, så jag provar väl :) Jag har ingen aning om vad jag vill eller kommer att blogga om, men det kan nog bli en del sport, eftersom att det är något jag älskar! Men den som lever får se, helt enkelt.

 

Om jag då ska berätta lite om mig själv, så kan jag ju börja med att jag heter Frida. Jag är 17 år, och ska snart börja andra året på naturvetenskapliga programmet. Den största anledningen till att jag valde just det programmet var att jag inte hade (eller har, för den delen) någon aning om vad jag vill syssla med i framtiden. Jag bor i en liten by uppe i norra Sverige tillsammans med min mamma, pappa, lillebror och två hundar, och här trivs jag jättebra! :D

 

På fritiden då... Då gillar jag bland annat att umgås med mina fina vänner och min underbara familj, baka, se på film, titta på sport (typ friidrott, längdskidor, alpint, tennis, golf, skidskytte m.m. Alltså i princip allt som kommer i min väg ;p), och såklart träna själv! Min favoritårstid är vintern, då jag älskar att åka skidor och slalom.

 

Skoljoggen för några år sedan. :)

 

Sådär ja, det var lite om mig själv, och vad jag gillar. Hoppas att du kan finna något som intresserar just dig här. Och lämna gärna en kommentar! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0