Happy New Year!

Jaha, då var sista dagen på året här och snart måste man lära sig att säga 2013 i stället för 2012. Ikväll ska jag vara hemma med familjen och våra gäster som kommer hit på middag. Det blir säkert trevligt. Jag måste upp tidigt imorgon bitti eftersom att jag börjar jobba kl. 07, sådär lagom kul på nyårsdagen, men det blir ju pengar i alla fall.
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att hjälpa mamma här hemma, gjort mig färdig och så har jag lyssnat på BBC Radio 1 hela dagen. De spelar de 150 mest nedladdade/köpta låtarna i Storbritannien från det gånga året. Så med andra ord så är det bara bra musik som spelas hos mig. Det har varit massa Rihanna, One Direction, Rita OraEd Sheeran, Emeli Sandé, Swedish House Mafia för att bara nämna några.
 
Hoppas att alla får en awesome kväll, så hörs vi nästa år! Gott nytt år!

Veckans...

..sporthändelse: Att Tour de Ski äntligen har dragit igång! Visst hoppas jag på att det går bra för svenskarna, men framför allt så hoppas jag att Petter Northug äntligen får vinna touren. Han förtjänar det verkligen efter att ha varit tvåa tre gånger och trea en gång och dessutom vunnit flest touretapper av alla genom åren. Och nej, jag skäms inte det minsta för att jag hejar på en norrman framför de svenska åkarna.
 
..film/tv-serie: Pearl Harbor. Jag såg den med resten av familjen här en kväll och den var verkligen så himla bra. Först tänkte jag att det bara var en vanlig tråkig krigsfilm, men den var så mycket mer! Har ni inte sett den, se den!
 
..låt: Chasing Cars med Snow Patrol. En favorit. Så underbar. ♥
 
Chasing Cars- Snow Patrol.
 
..sämsta: Att jag har haft så lite att göra. Jag har dålig fantasi för tillfället och snart känns det som om jag bara är här hemma. I'm having the time of my life. Or not.
 
..bästa: Julen och allt som har med den att göra. Det är verkligen mysigt. ♥

No ginger hair please!

Här sitter jag med toning i håret och väntar med spänning på att få skölja ut färgen och se resultatet. Hoppas bara det inte blir morotsrött eller nåt.. Jag tycker filtret i camen döljer ganska bra hur färgen ser ut just nu så jag tänker inte avslöja för mycket av vad det förhoppningsvis kommer bli för färg. Exciting!
 

YouTube is fun!

Vet ni vad ni borde göra? Ni borde kolla in den --> här <-- killens YouTube-kanal! Hans videos är så roliga och tar upp helt random ämnen. Han verkar vara en kul person att hänga med och verkar vara allmänt nördig, men samtidigt cool.. Föresten har han en kanal där han vloggar som också är kul att följa. Klicka här för att komma till den kanalen.
 
Här är hans senaste video!
 

Tour de Ski

Just nu sitter jag och ser på de första tävlingarna i årets Tour de Ski. Gud vad jag har längtat till att det ska börja! Jag tänkte att jag skulle tippa hur touren slutar, bara på kul sådär.

Damer: 1: Therese Johaug, 2: Justyna Kowalczyk, 3: Heidi Weng.

Herrar: 1: Petter Northug, 2: Dario Cologna, 3: Alexander Legkov.

Jag hoppas dock på att jag har lite fel och att någon svensk tar sig upp på pallen!

 


Christmas

Ja, då var julen över för det här året.. Men om jag ska vara helt ärlig så är veckan mellan jul och nyår minst lika mysig som själva julafton enligt mig. Jag älskar alla bra filmer som visas kring jul och nyår och allt känns bara så bra. Idag har jag inte gjort mycket, jag vaknade vid 12 och åt "frukost" och tog det lungt. Jag har skottat lite snö och så har jag sett Lady & Lufsen. Disneyfilmer är verkligen bra, man blir aldrig för gammal för dem!
 
Har ni fått någon bra julklapp i år då? Jag är jättenöjd med mina klappar, så tack alla! ♥ Jag fick bland annat en ny stereo till bilen, vilket var välbehövligt! Jag fick också ett nytt skal till telefonen av min söta lillebror (han hade kommit ihåg vilket skal jag sagt att jag ville ha sådär i förbifarten för läääänge sedan och så hade han köpt det åt mig. Jag blev verkligen genuint glad, så himla gulligt). Ett nytt örhänge till mitt hål "uppe på örat", eller hur man nu ska säga. Det var jättefint och precis ett sådant som jag tänkt mig att jag skulle köpa, men nu behöver jag ju inte det. Presentkort, pengar,kokbok och en jättefin ljuslykta format som ett hjärta är några av alla de andra sakerna jag fick. Återigen, tack! ♥
 

I ♥ shopping

Imorgon (eller idag blir det ju) så ska jag och Hanna åka till Luleå och bland annat handla julklappar. Dock så måste jag också köpa en del saker till mig själv, så jag tänkte göra en liten lista på vad jag förhoppningsvis kommer hem med.
 
Jag behöver något att ha på mig på julafton, så någon typ av klänning eller något annat fint måste jag hitta. En mössa behöver jag, eftersom att jag i princip inte äger någon.. Jag ska också köpa jeans, mascara, en pincett och creme blush (jag vet inte vad det heter på svenska..) och någon sminkborste.
 
Sedan är det ju som sagt julklappar jag är ute efter, men jag kan ju inte skriva ut här vad jag ska köpa med risk för att dem som ska få presenterna läser det. Nu är det hög tid att sova så jag säger väl god natt och sov gott! ♥
 

Biology

Gud vad jag är stolt över mig själv och att jag faktiskt har tagit tag i bloggen igen. Helt plötsligt så har jag fått massor med inspiration till att blogga. Hoppas bara att den inte tar slut så fort!
 
Just nu sitter jag hemma i vardagsrummet och pluggar biologi. Jag har mitt sista biologiprov någonsin imorgon (om jag klarar det vill säga..). Jag fick föresten veta att jag fick G+ på kursprovet i religion. Det är så irriterande när man har ett +, men ändå inte riktigt når upp till det högre betyget, men jag klarade ju i alla fall kursen.
 
Nej, det är väl bara att fortsätta läsa då..
 
Sådana här bilder uppkommer endast vid den extrema tristess som biologi B orsakar..

Soon..

Nu sitter jag på skolan igen och väntar på att samhällsen ska börja. Men förhoppningsvis går dagen fort, för när jag slutar idag så innebär det att jag bara har en lektion imorgon innan jag får jullov. Visserligen så är det en biologilektion och vi har prov dessutom, men det får man ta ibland.

På fredag måste jag också till skolan men bara fram och åter för att ta lite prover till projektarbetet, så det räknar jag inte som lektion. Efter vi har gjort det så far jag och Hanna till Luleå för julklappsshopping, god mat och milkshake på Blå Gåsen. Sweet!

Ha en bra dag!


We're going to London!

Iiiiiihh! Nu är resan till London äntligen bokad! Jag och Hanna far alltså till London om 2,5 månader. Det kommer bli så himla awesome! Vi ska shoppa, gå på Madame Tussauds, se på musikal, självklart besöka en äkta engelsk pub och en massa andra roliga saker.
 
Jag har varit i London en gång tidigare och ända sedan vi satte oss på planet och flög hem igen så har jag velat åka tillbaka, och snart får jag göra det. Jag älskar verkligen den staden! Helt seriöst så skulle jag kunna tänka mig att bo där någon gång i framtiden. Det hade varit så galet coolt!
 
Helt plötsligt så har jag jättemycket att se fram emot. På fredag är äntligen "dietperioden" av projektarbetet över (= jag ska äta choklad!), det är snart julafton, snart börjar Tour de Ski (nörd, jag vet..), det går så sakteliga framåt med att utreda vad som är fel på min handled (jag ska till en reumatolog inom en snar framtid. Jag vet, kanske inget att se fram emot, men jag vill bara veta vad som är fel med mig!) och så sist, men absolut inte minst så ska ju alltså jag och Hanna till London! Taggad är bara förnamnet!!
 

That's right!

Jag är riktigt stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit idag! Jag har gjort kursprov i religion och sedan gjorde jag 3 kunskapskontroller, också det i religion. Kunskapskontrollerna gick som en dans så nu får vi hoppas på att kursprovet gick minst lika bra. I vilket fall så har jag nu läst färdigt kursen religion A och det känns så himla skönt. En riktig lättnad!
 
Titta försesten på mina naglar som jag fixade för någon dag sedan! Jag blev så sjukt nöjd med dem. Jag gillar verkligen nagellack! (Tack Carro.. ;)) (Jag hatar att det ser ut som om jag har målat utanför nageln, men det har jag faktiskt inte gjort.)
 

Veckans...

Det var ett tag sedan sist, men nu kör vi igång "Veckans..." igen.
 
..sporthändelse: Sverige tog ju EM-guld i curling i veckan (inte för att jag vet om det är speciellt stort eller så, men ändå liksom..)
 
..film/tv-serie: Smekmånaden. Den gick på TV4 ikväll och jag skrattade mig i princip igenom filmen. Där ett tag fick jag knappt luft för att jag skrattade så mycket. Kul film helt enkelt!
 
..låt: Impossible med James Arthur. Tidigare har jag lagt upp ett klipp med James Arthur från X-Factor UK där han gjorde en grym version av Sexy And I Know It. Det var några veckor sedan och förra helgen så vann han tävlingen, och hans vinnarsingel är Impossible. Kolla på fler klipp med honom på youtube! Jag lovar er att ni inte kommer att ångra er, killen är så galet grym. (Och kolla på de ögonen, det är ju så att man drunknar. Aaah...)
 
"Impossible"- James Arthur.
 
..sämsta: Känslan att veta att man faktiskt har en jobbig vecka kvar till jullov..
 
..bästa: Att det bara är 4 dagar kvar av den "stränga dietperioden" av vårt projektarbete. Jag vill äta choklad!

Forgive me for what I have done, cause' I'm young

Ni måste lyssna på den här låten! Jag började lyssna på Tulisa när jag började se X-Factor UK, eftersom jag blev nyfiken på vad hon gjorde för musik när hon inte satt i juryn i programmet. Nu är jag helt fast, och speciellt den här låten. Den är så himla härlig. Lyssna! NU! It's an order, not a request.
 
"Young"- Tulisa.

Hate

Jag hatar biologi. Det är det värsta ämnet som finns, jag fattar ingenting och jag har prov imorgon. Jag börjar snart gråta av frustration. Hata, hata, hata.

 


Good morning!

Nu ska jag sluta be om ursäkt för att jag inte har bloggat, för jag bloggar när jag känner för det!
 
Sedan sist så har det hänt en del roliga saker. Bland annat så har det varit världscuppremiär i längd i Gällivare. Som jag nämnt så var jag där, och det var så kul! Annars har jag mest varit i skolan, jobbat och allt det där vanliga.
 
Jag tänkte bjuda er på lite bilder från tävlingarna i Gällivare. Enjoy!
 
 
 

RSS 2.0