@ School

Nu sitter jag här på skolan igen. Jag kom hit vid 10 efter att bussen var typ 25 minuter för sen.. Men det gjorde inte mig speciellt mycket eftersom min första lektion börjar först 12.05. Då är det engelska som gäller och sedan slutar jag för dagen. Jag vet, jag har väldigt krävande skoldagar.
 

The theater

God morgon! Egentligen så brukar jag inte börja för ens vid 12.00 på onsdagar, men idag måste vi gå på nån himla teater, så nu sitter jag här på skolan och väntar.. Jag vaknade så sent imorse att jag inte hann äta frukost och hade inte heller tid för att göra en lunchlåda, så idag blir det ICA-sallad.
 

Wonder ♥

 "Wonder"- Naughty Boy ft. Emeli Sandé.

World Cup

Shit vad jag längtar till helgen! Då händer det som jag har gått och väntat på sedan i mars, då startar äntligen världscupen i längdskidor igen, och i Gällivare dessutom. Självklart så kommer jag vara där och det kommer bli så awesome!
 
Jag ser mest fram emot herrloppen eftersom jag vill se Petter Northug åka i egen hög person. Jag tycker att han är så himla cool och inte alls så dryg som många verkar tycka. Han är en smart skidåkare och någon som skidsporten verkligen behöver för att dra uppmärksamhet.
 
Åh, jag är verkligen exalterad inför helgen, det kommer bli så himla roligt! Iiiiiiihhh!!
 
Sist det var VC-premiär i Gällivare, 2010, såg prispallen ut såhär. Man kan ju hoppas på något liknande..

Breaking Dawn pt.2

Jag vet att jag är helt värdelös på det här med bloggning just nu, men det har bara blivit så.. Men sist jag skrev så sa jag ju att jag skulle berätta vad jag hade gjort den natten. Även fast det var ett tag sedan så kanske det är någon som är nyfiken. Jag var i alla fall på världspremiären av Breaking Dawn pt. 2. Jag har aldrig varit ett hardcore Twilight-fan, men jag tycker filmerna är bra, och den senaste är inget undantag.
 
Filmen började kl 00.05 och var slut strax innan 02.00, kanske inte det optimala när man har skola dagen efter, men YOLO liksom. ;)
 
Nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och blogga oftare, jag tycker ju att det är jättekul, men jag antar att man får sina svackor ibland.
 

A day at uni

Just nu befinner jag mig i Boden, men är på väg hem. Vi har varit i Luleå på universitetet hela dagen och gått runt och kollat på lite olika grejer. Det här är förresten mitt första inlägg som jag skriver från min nya telefon! Vi hörs när jag har tagit mig hem, då ska ni få höra vad jag gjorde i natt!


I'm sorry!

Jag ber tusen gånger om ursäkt för min dåliga uppdatering! Jag tänker inte gå in så djupt på vad som har skett sedan sist, men jag kan väl sammanfatta allt lite kort.
 
Jag har varit på magnetröntgen och till läkaren i Umeå med min handled och fick veta att de såg något i handleden (de sa vad det var men jag kommer inte riktigt ihåg..) De ville i alla fall att jag skulle ta nya reumatikertester och om inte de visar något så lät det som om de kommer gå in och kika i leden.
 
Jag har varit till Pajala och Finland med ett gäng härliga människor, och kul hade vi!
 
Jag har äntligen köpt mig en ny telefon eftersom min gamla gav upp för en tid sedan.. Det blev en iPhone 5 och jag är jättenöjd!
 
Nu ska uppdateringen bli normal igen, nu kan jag ju till och med blogga från mobilen, så nu finns det absolut inga ursäkter längre.
 

Take Me Home

Okej, ni blir säkert leds på mig, men det tänker jag inte bry mig om! Just nu kan man lyssna på hela One Direction's nya album Take Me Home gratis en begränsad tid på iTunes. Egentligen släpps det inte förens på ytterligare några dagar, men just nu så kan man alltså lyssna på det. Jag har hittills hört 4 låtar från albumet och jag är 100% säker på att jag kommer älska varenda bit av varenda låt. ♥
 

Veckans...

..sporthändelse: Haha, det är snart ingen idé att jag skriver det här längre, men i alla fall.. Just för tillfället är det mellan två säsonger för mig, friidrotten har slutat och längdskidorna har inte börjat än. Men snart så!
 
..film/tv-serie: X-Factor UK. Jag älskar att se det, enligt mig är den mycket bättre än den svenska versionen. Kolla bara på klippet här under där James Arthur, en av deltagarna, gör Sexy And I Know It så sjukt bra!
 
"Sexy And I Know It"- James Arthur.
 
..låt: Little Things med One Direction. Ja, jag vet att jag har  lagt upp låten två gånger i de senaste sex inläggen (och nämnt själva bandet i 5/6..), så jag tänkte att ni hittar den nog utan att jag lägger upp den en gång till.
 
..sämsta: Det har inte varit så mycket dåligt men den här veckan om jag ska vara ärlig. Det har ju varit lov och allt, vad kan gå fel då liksom?
 
..bästa: Veckans bästa, eller det bästa som hänt på väldigt länge är ju att jag lyckades få biljetter till One Directions konsert i Stockholm den 8 maj nästa år. Lycklig är bara förnamnet! ♥

But you're perfect to me...

"Little Things"- One Direction. ♥
 
För bara en liten stund sedan släpptes musikvideon till One Direction's nya låt Little Things som släpptes för några dagar sedan. Och det kan ju liksom inte gå fel med deras underbara röster och vackra uppenbarelse.

Happy, happy, happy!

God kväll! Idag är bara en sådan där allmänt bra dag ni vet? Allt känns bara helt underbart och jag är så glad åt allt och alla. När jag var på affären tidigare så sa jag hej till en massa folk som jag inte brukar hälsa på annars, bara för att jag var så himla glad.
 
Förutom att vara glad så har jag också jobbat idag, 7.00-13.00, sådär lite lagom länge. Och så har jag också hjälpt mamma att städa lite. Ikväll blir det som vanligt att se på X-Factor, One Direction är ju där dessutom!
 

May 8th 2013

Jag har blijetter till One Direction när de spelar i Stockholm den 8 maj nästa år!! Herregud, det var nära att det inte gick, men så kom Carro till min undsättning och räddade mig i nöden. Tack underbara älskade Carro! ♥ Åh vad jag längtar!
 

RSS 2.0