7 miljarder!

Idag så kom jordes befolkning upp i hela 7 miljarder! Den som blev "jubileumsbebis" (eller vad man nu ska kalla det) är Danica May Camacho från Manila. Jag läste detta på svt.se, och jag tycker det låter otroligt. Det är ganska häftigt att det finns så många människor på jorden. 7 miljarder låter så mycket så man börjar ju nästan undra var alla får plats. ;)


Dag 13 - Min favoritbok

Jag är en sucker för chiclit-böcker. Men min absoluta favorit måste nog ändå vara Där regnbågen slutar av Cecelia Ahern. Den är helt underbar. Den handlar om två bästa vänner, Rose och Alex. Boken följer dem ända från de är små till dess att de är vuxna, och man kan inte låta bli att känna med karaktärerna. Den är skriven i brev/mejlform, som Rose och Alex då skickar mellan varandra. På så sätt är det en mycket annorlunda bok, och den är helt klart värd att läsa. Jag kunde knappt slita mig ifrån boken under tiden jag läste den!


God kväll ♥

Jag sitter här med datorn i knät och är en aning förbannad! Jag har nämligen hållt på att tjorva med det här jävla internet idag... Det funkar fortfarande inte som jag vill, men det är väl bara att kämpa vidare. :)

Idag var varit en väldigt lugn dag. Jag vaknade och var helt förvirrad över vad klockan egentligen var, men sen sket jag i det, jag kan ju ändå sova hur länge jag vill liksom. ;) Sen har jag faktiskt gjort en sak för sörsta gången i mitt liv idag. Jag har... wait for it... målat naglarna SVARTA! :D Och det blev jävligt snyggt om jag får säga det själv!


Näe, nu tror jag att jag ska ge mig med datanördandet och ta och lägga mig i min sköna säng och se på tv! :D

Natti natti! ♥

Dag 12 - Såhär är jag i skolan

Jani, jag måste nog säga att jag inte säger så mycket alls under en lektion, såvida ingen frågar mig nåt, tilltalar mig på annat sätt, eller att jag frågar om något som jag inte förstår. Jag är nog inte vad man skulle kalla en "störig" elev direkt. ;) På rasterna och så, så pratar jag ju såklart med mina vänner! :D

Veckans...

..sporthändelse: Jag har faktiskt inte tittat eller läst om så mycket sport i veckan.. Så det är en aning svårt att hitta något bra att skriva här. Men jag läste att dom har skrivit en del om Zlatans kommande självbiografi. Och så läste jag typ över allt här en dag, att St Louis Cardinals vunnit World Series (baseball), vilket verkar vara stort. Jag är inte riktigt hemma på just det området, men i alla fall. ;)

 

..film/tv-serie: Det måste bli Grey's Anatomy den här veckan också. Avsnittet var helt underbart! Jag skrattade jag så att jag grät. ;)

 

..låt: Coldplay- Paradise. Jag hörde den för första gången förra veckan, när jag kollade på The Jonathan Ross Show, men jag har lyssnat på den massor sedan dess, och jag älskar den verkligen. Jag har uppfattat det som att det är en ny låt som finns med på deras nya skiva Mylo Xyloto. (Jag älskar skivomslaget, btw ;))



..sämsta:
Att det har varit enormt mycket att göra i skolan.. Man håller typ på att bli galen!

 

..bästa: Att vi fick LOV i fredags!!! :D Det är väldigt välbehövligt ska jag be att få tala om. ;)


Hmm...

Jaa, jag kan inte direkt säga att det går speciellt bra med städningen. Det är mer så att jag inte ens har börjat... Men nu ska jag ta mig fan göra det!!! Jag ska börja med att byta sängkläder, det är ju alltid så skönt att gå och lägga sig sen. ;) Sen måste jag plocka bort en massa saker och kläder som ligger utspritt överallt. Och SEN kan jag börja dammsuga, skura, och slutligen göra det supermysigt! :D


Åh, jag längtar verkligen tills jag är klar, och kan tända ljus, lägga mig på sängen och titta på tv, och bara ha det allmänt mysigt!


Städning på G...

God dag! :)

Idag hade jag tänkt vara duktig att städa mitt rum! Vad sägs om det va? ;) Kanske att jag lägger upp en bild på resultatet sen. Men nu är det väl bara gå och börja då, så man blir klar idag. ;)


Idol 2011

Just nu ligger jag i tv-soffan och tittar på Idol 2011! Hittills har bara Molly, Linni och Robin sjungit. Jag älskade verkligen både Mollys och Robins uppträdanden! Robin är ochså en av mina favoriter i hela idol, liksom Moa och Amandorna ;) Så nu taggar jag tills det är deras tur att gå upp på scenen! :D


Dag 11 - Min favoritbutik

Nu när vi var i London så var jag och mamma in i en liten söt butik som heter Whittard of Chelsea, där dom bland annat sålde varm choklad med olika smaker, en massa olika théer, och annat smått och gott! Jag fullkomligt älskade den så fort jag satte min fot där inne. Det var där jag köpte mina vänners presenter, och självklart varm choklad till mig själv! :D

 

 

Jag köpte en sådan här burk varm choklad med chillismak, och så köpte jag en med smak av vit choklad. Än så länge har jag bara smakat den på bilden, men den var helt underbart god! :)


Världscupen ♥





JAG HÅLLER SERIÖST PÅ ATT LÄNGTA IHJÄL MIG TILL PREMIÄREN!
Men nu är det bara 22 dagar, 16 timmar 22 minuter och 20 sekunder tills det äntligen drar igång igen! :D


Serier att älska ♥

Jag brukar se många olika serier på tv, och jag tänkte att jag skulle tipsa om de som jag gillar allra bäst!
Så dessa är de serier som jag älskar:

* Grey's Anatomy
* House
* NCIS
* Body of Proof
* Sex And The City
* Off The Map
* 2 1/2 Men
* 90210
* The Secret Life Of The American Teenager
* Solsidan
* Himmelblå








Jag tycker att de som inte sett de här serierna verkligen borde göra det, för dom är rent ut sagt skitbra! :D


T.R.Å.K.I.G.T

Jag har fortfarande inte börjat plugga... Har helt enkelt ingen ork till att göra det, även fast jag vet att jag måste. Jag har bara ätit middag och suttit här, och snart är klockan 20:00, och då börjar ju "Bonde söker fru". Det måste jag se! Och efter det är det "Grey's Anatomy"!! Jag längtar!! Men om jag ska kunna se det med gott samvete så är det väl bara att ta sig i kragen och börja plugga, även fast det känns VÄLDIGT motigt... :(

Dag 10 - Min bästa vän

(Jag kom just på att jag aldrig fortsatte på den här listan, så jag gör det nu istället :))

Jag vill inte bara nämna en vän här, för jag älskar alla mina vänner! Och dom vet förmodligen vilka dom är också! Eller jag hoppas då det i alla fall.. :P

Jag kör på principen "ingen nämnd, ingen glömd"! :D



Längtan efter lov...

Just nu sitter jag hemma vid min nya dator, som jag fått från skolan! :) Egentligen skulle vi få den redan förra hösten, men på grund av nån himla upphandling eller nåt så har vi inte fått dom för ens nu... Gode less man kan bli på skolan ibland, för inte nog med att det tog en evighet innan vi fick datorerna, nu har vi fortfarande inget nätverk på skolan, så vi kan ju inte använda internet :/

Ikväll så är det plugg för hela slanten som gäller.. Vi har prov i svenska imorgon, referatskrivning, men det går ju inte riktigt att plugga till när man inte vet vad det är för text som man ska referera :P Så det får helt enkelt bli att plugga fysik (som vi har prov i på fredag...) och spanska. Kanske att det blir lite kemi också... Det känns så fruktansvärt drygt att plugga just nu, så jag går i princip bara och väntar på nästa vecka, då vi ÄNTLIGEN har höstlov!! :D


Just nu håller jag fullständigt med den här bilden!


Veckans...

..sporthändelse: Alpina världscupen är äntligen igång, och i den första tävlingen i Sölden, Österrike så gick det väl inte så jättebra för de flesta svenskar. Men Maria PH verkar ju vara på G i alla fall.

 

..film/tv-serie: Gery's Anatomy. Jag längtar ihjäl mig till imorgon när dom visar nästa avsnitt på tv! :D

 

..låt: I Want It All- The Cast Of "We Will Rock You"

..sämsta: Mina fötter... Efter en hel dag i helt nya skor, som dessutom har en liten klack (jag är alltså inte van att gå i klackar... ;p) så var mina fötter ganska så ömma, och inte blev det ju bättre av att använda dom även nästa dag, och nästa, och nästa... Men det är väl som man säger, är huvudet dumt får kroppen lida.

 

..bästa: Att det till slut blev dags för vår resa till London! Det var underbart roligt att vara där, men det blir ju en aning stressigt när man inte är där längre än från torsdag- söndag. (Jag skriver mer om den vid ett senare tillfälle, när jag fått in bilderna från kameran till datorn. :))


 


(Jag hade tänkt börja göra en sån här lista varje söndag, men eftersom att vi kom hem på söndagnatt, och igår så vilade jag mest efter skolan, så börjar jag nu och skriver en om förra veckan. :))


Nya, fina kläder :)

För några dagar sedan så fick jag äntligen mitt efterlängtade paket från H&M! Och det kom precis i tid för att jag skulle hinna ha på mig den nya tröjan på skolfotot :D

Här är mina nya, fina kläder ;)


Det var den här jag hade på skolfotot :)



Jag beställde ett linne också, men det var bara ett vanligt svart ett. :)

Långpromenad med Akita :)

I lördags, när pappa var ute och jagade med Alice, så tyckte jag lite synd om Akita som inte fick följa med. Därför så tog jag istället med henne på en skogspromenad. Vi var ute i drygt en och en halv timme, och det var jättehärligt! Innan vi hann gå hemifrån så kom jag på att jag skulle ta med mig min nya kamera, eftersom att det var så fint väder, och såklart för att jag vill lära mig hur den funkar. :)
Min nya kamera är en: Olympus Tough TG-310. Än så länge är jag nöjd. Det är ju ingen värstingkamera direkt, men jag vill ju bara ha något att fota med när jag reser och så. :)

Här är några bilder som jag tog när jag och Akita var ute på långprommis:



Akita♥




Vuollerims kyrka.

Pust, stånk & stön... :/

Just nu känner jag mig så stressad och nere. Det är hundra saker som ska göras i skolan den här veckan (och resten av veckorna innan vi äntligen får höstlov..) Det blir ju inte direkt bättre av att det är så sjukt svåra grejer heller. Logaritmer hit, och Newtons 1:a, 2:a och 3:e lag dit, och en massa andra saker som tar en hel del tids hårt pluggande för att i alla fall någolunda sätta sig i min hjärna.

Här kommer en liten inblick av vad det är jag ska plugga i veckan:



Och såhär kommer jag att se ut där jag sitter med näsan i böckerna...


Jag blir galen!

Nya kläder!

Igår fick jag hem mina nya kläder som jag beställt från ellos! Och till min stora förvåning så passade allt jättebra. Annars brukar det ju vara så att när man beställer kläder, utan att ha provat, så är det alltid nått som inte är bra..
Men jag älskar mina nya kläder! :D

Detta beställde jag:







Dessutom så beställde jag en underklänning, men den kommer inte förän i slutet av november... Och så har jag ju beställt kläder från H&M också, som förhoppningsvis kommer i veckan, så jag kan ha nått av mina nya plagg på skolfotot som vi ska ta på måndag. :)

Skidor! ♥

Gud vad jag längtar till världscupen i längdskidor drar igång igen! Det är hemskt att vara utan det under sommarhalvåret, jag får ju typ abstinens eller nåt :p Men nu är det bara 46 dagar, 12 timmar och 45 minuter tills världscuppremiären i Beitostölen, Norge. Det är synd att den inte är i Gällivare som den var ifjol, så att jag kan åka dit och titta,men jag kan ju se den på tv i alla fall, plus att man inte behöver stå ute i flera timmar och frysa. (Jag försöker bara få mig själv att tro att jag har det bättre hemma i tv-soffan, men egentligen hade jag gjort vad som helst för att få åka till Norge och se det hela live!) :D                                     







Skidåkning är verkligen min passion! Det är det bästa som finns! ♥

Plugg, plugg & åter plugg

Jaa, rubriken säger i princip allt som händer i mitt liv just nu. Det finns inte så mycket tid över till annat än plugg, även om man önskar att det gjorde det. Just nu ska jag egentligen plugga matte, men jag tog en paus och kokade lite te (gott när man fryser så mycket som jag gör just nu), som jag ska ta med mig när jag går och sätter mig med näsan i böckerna igen...

Senare kanske jag visar nå bilder som jag tog med min nya kamera i helgen när jag var ute och gick med Akita. Men det beror på hur mycket tid jag har. :)

Dag 9 - Mitt favoritband

Jag har flera band som jag verkligen älskar, bland annat The Ark, Hoffmaestro och Jonas Brothers. Men om jag måste välja ett av dom så skulle det nog bli Jonas Brothers. Jag har älskat deras musik i flera, flera år, och även om jag inte lyssnar på dom lika mycket nu, som jag har gjort tidigare så kommer de alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Om ni har riktigt tur så kanske jag lägger upp en spellista med Jonas Brothers top-10 låtar någon gång! ;D

 

 

Coolingkillarna ^^ ♥

RSS 2.0