Profilbild

Jag bytte just profilbild på facebook, och av någon anledning finner jag det lite läskigt och "utlämnande".. Min gamla profilbild tror jag var sedan oktober i fjol så jag kände att det var dags, men det tog ett tag innan jag lyckades förmå mig själv att byta, fick nästan lite ångest över det. :o
 

Språkresa

Något som jag velat göra väldigt länge är att åka på språkresa. Det verkar så roligt att få utveckla sina språkkunskaper i ett land där de faktiskt har språket som modersmål. Jag skulle helst av allt vilja åka till England då jag älskar deras accent. Jag tycker det låter så vackert när de pratar, till skillnad från till exempel amerikanerna som låter lite mer "hafsslafs" eller hur jag ska förklara mig..
 
I alla fall, det skulle verkligen vara coolt att åka! Faktiskt så googlade jag på det och hittade en organisation som anordnar språkresor till en massa olika länder och destinationer. Esl.se, kika in där om ni är intresserade. Jag blir då bara än mer taggad och känner att detta är något jag verkligen vill när jag läser på deras hemsida. :) Det optimala hade ju varit att åka typ nästa höst eller något, när man har tagit studenten och så.. Men än är det ju länge kvar dit, ett helt år ju, så det kan hinna svänga många gånger det här.
 
 
Det skulle vara jättehäftigt att plugga i London. Jag som verkligen gillar London som stad skulle älska att bo där några månader, fatta vad coolt det hade varit! Det enda problemet är ju att det är rätt dyrt, men jag får börja spara helt enkelt. :) Jag har typ totalt snöat in på det här och blir alldeles exalterad när jag läser om det och vill åka nu på momangen!
 
  
"The City"- Ed Sheeran.

Union Jack

 
Jag vill ha den här tröjan, nu!

Ed Sheeran ♥

 
"Give Me Love"- Ed Sheeran.
 
Lyssna och njut av en av mina absoluta favoritartister ever! Hans texter är helt geniala, inte så "vanliga" som många andra kan vara. Varenda låt är liksom helt unik och man hör typ på första tonen vilken låt som börjar. :)

Nyduschad!

Här sitter jag och myser i morgonrocken, nyduschad och allt och lyssnar på Ed Sheeran. Älskar varenda en av hans låtar, de är helt underbara! ♥
 
Nu ska jag måla naglarna igen. Jag måste bara prova mitt nya. ;)
 

I väntan på mat..

Jag har just sett mitt schema för hela läsåret och sett att jag till våren kommer att vara helt ledig på tisdagar! Vadå härligt! Inte har jag speciellt många lektioner de andra dagarna heller. Awesome! Nu hoppas jag bara på att inte matten och spanskan som inte är inlagd än kommer och kraschar min tisdag.. Det hade varit så typiskt.
 
Just nu har jag lunch, men väntar på att matsalen ska öppna. Sedan är det dags för samhälls och efter det biologi. Inte direkt några kurser jag ser jättemycket fram emot måste jag väl säga. Men jag ska väl åtminstone gå på en lektion innan jag säger att jag inte gilar det. ;)

Vaken!

Jag är förvånansvärt pigg just nu och sitter på skolan och väntar på att fysiken ska börja. Ser inte fram emot att läsa 150 poäng fysik B om jag ska vara ärlig.. Det har liksom aldrig varit min grej. Jaja, det måste ju gå. :/ Nu börjar vi tydligen, vi hörs!

US Open

Igår började årets sista Grand Slam-turnering i tennis, US Open. De spelar i New York vilket innebär en tidsskillnad på 6 timmar. Det kan vara lite problematiskt om man vill se det härifrån, och samtidigt måste kliva upp kl 06 på mornarna. Förmiddagsmatcherna funkar ju ändå, men kvällsmatcherna, som börjar kl 19 i NY börjar ju alltså kl 01 här.. Men, som den tennisfantast man är så ska jag ändå försöka vara vaken och se en del kvällsmatcher, jag menar sova det kan man ju göra någon annan gång? ;) I natt till exempel, då ska jag se Novak Djokovic's första match i turneringen mot italienaren Paolo Lorenzi. Det lär nog gå bra, de två senaste nätterna har jag ändå haft så svårt att sova och fortfarande varit vaken vid 03..
 
Så jag kommer väl inte att vara helt på topp imorgon, men men, det får man ta ibland. ;)
 

Farmor & farfar

Idag hade jag lektion i 45 minuter och sedan fick vi sluta. Så ovärt att behöva åka upp till Jokkmokk då.. Men jag hann i alla fall köpa lite anteckningsböcker och pennor på Papperslappen innan jag tog 10-bussen hem. Precis innan vi var framme i Kåskats så kom jag på att jag skulle hoppa av där och hälsa på farmor och farfar, så det gjorde jag. :) De bjöd på lunch och vi satt och pratade och fikade och så. Det är alltid så mysigt att hälsa på dem, och så blir dem alltid så glada. :) Jag åkte sedan hem med nästa buss som passerar där vid 14.30.
 
Sedan jag kom hem har jag knappt fått någonting gjort, men det gör inte så mycket. Nu ska jag gå och fika mitt nya favoritfika, fil med blåbär i. Såå gott! ♥
 
Idag bjuder jag på något så ovanligt som ett tandleende.. ;)

Metropolitan

Jag älskar nagellack och äger numera rätt så många, men det är först det senaste året som jag börjat använda det mer och mer. Nu köper jag ett nytt lack nästan varenda gång jag är till stan. Men idag köpte jag ett nagellack på Konsum i Jokkmokk av alla de ställen.. Skitsnyggt var det i alla fall, och jag var bara tvungen att ha det. ;) Jag gillar namnen som de brukar ha också, de är alltid så "fyndiga" eller vad man ska säga. :) Det jag köpte idag heter Metropolitan, och ser ljusare ut i verkligheten än på bild. Jag längtar tills jag får prova det på! :D
 

Första skoldagen..

Ja, så var första dagen av sista året på Boken avklarad. Vi började 10 och det ända vi gjorde var att lyssna på vår mentor som pratade på om en massa olika saker, och sedan fick vi sluta. Imorgon verkar inte heller bli en speciellt ansträngande dag, enda lektionen är en och en halv timmes religion direkt på morgonen. :) Nu ska jag vila, är så sjukt trött!
 

Veckans...

..sporthändelse: Friidrotts-SM, som förmodligen var Carolina Klüfts sista tävling i karriären. En stor idrottare som förtjänat ett värdigare slut efter allt hon gjort inom friidrotten, och då främst sjukampen. Obesegrad i 22 sjukamper i rad läste jag någonstans (vet ej hur säker den källan är, men det var i vilket fall många), vilket säger en hel del om hennes överlägsenhet när hon var som bäst, om man har i åtanke att dem inte gör speciellt många sjukamer per säsong- kanske 3-4, men jag vet inte exakt. Fantastisk idrottare i vilket fall som helst!
 
..film/tv-serieCockpit, filmen jag och mamma såg på bio. Så hysteriskt rolig! :D
 
..låt: Why Am I The One med Fun. Älskar Fun's musik! ♥
 
"Why Am I The One"- Fun.
 
..sämsta: Att det här var sista veckan på sommarlovet.
 
..bästa: Att bara ha fått vara hemma och ta det lugnt och vila upp sig. :)

Fixar naglarna!

Just nu sitter jag och fixar mina naglar. Det ska bli så skönt när jag är klar för man känner sig så fräsch med fina naglar. :)
 
Jag provar ett av mina nya lack, så det blir spännande att se resultatet.

Blåbär

Den här dagen började inte alls bra faktiskt. Mamma väckte mig kvart i nio och sa att jag skulle kliva upp för vi skulle ut och plocka blåbär. Plocka blåbär var ju inte så farligt, det jobbiga var mer att kliva upp den tiden. Speciellt om man somnade 04 i morse.. Upp kom jag mig i alla fall. Sedan, när jag skulle borsta tänderna så fick jag tandkräm i ögat (fråga inte hur jag lyckades..), det sved något så fruktansvärt! Men sedan dess har dagen åtminstone blivit lite bättre. :)
 
 
Imorgon börjar skolan, och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Skönt, men samtidigt inte roligt alls. Jag kollade just mitt schema och tyckte först att det verkade helt awesome, men sedan insåg jag att jag inte verkar få ha någon spanska, eller idrott heller för den delen.. :/ Och så har jag något som förkortas PA, och jag kan inte komma på vad det kan vara för kurs. Aja, det lär jag ju få reda på.

Heart attack

Herregud, jag tror att jag just fick en hjärtattack! :o Jag ligger här på min säng med datorn i knät och plötsligt hör jag något konstigt, dovt trummande ljud. Jag börjar se mig omkring i rummet och helt plötsligt ser jag någon stå och flina utanför mitt fönster. Då är det pappa som står där och trummar på fönsterbrädan och har så kul åt minen jag gjorde medan jag tittade runt i rummet för att se vad det kunde vara som lät. Haha! Hjärtat typ stannade för en sekund innan jag insåg att det var pappa, sen började jag skratta åt han istället.

I ♥ Bon Jovi

 
"Runaway"- Bon Jovi.

Me & my little friend.

Jag och min trogna vän Apelsinjuice. He never lets me down. ;)

Kräftlukt & äppeltvål

Jag luktar fortfarande kräfta om händerna, även fast det är flera timmar sedan jag åt och även fast jag har tvättat mig med äppeltvål, flera gånger! WTF?! :O Note to self: använd plasthandskar nästa gång.

Live While We're Young

Aaaaah! :D Vet ni en helt underbar nyhet?! One Direction släpper snart sin nya singel från deras andra album som kommer ut i november. Låten heter tydligen Live While We're Young och jag ser fram emot det så mycket! Awesome! :D
 

Kräftor

För en liten stund sedan var jag på affären med mamma. Det händer inte allt för ofta att jag är där, men jag tycker faktiskt om att handla mat. :p Vi ska föresten äta kräftor idag! :D Jag har längtat efter det så länge, och det ska bli så himelskt gott! Kräftor, Västerbottenspaj, Aioli, mammas bröd hon brukar baka till.. Mums! Det finns två maträtter jag riktigt kan längta till att få äta, och den ena är ju då kräftor, och den andra är surströmming.

 

Minns ni kräftan Sebastian från Lilla Sjöjungfrun? Haha, så cool!

 

Ikväll ska jag bara ha en riktig myskväll här hemma. Först äta kräftor, sedan ska jag se på Fångarna på Fortet, se någon mysig film, äta godis, dricka apelsinjuice, och börja läsa en bok jag längtat efter att få läsa om. Gud vad jag ser fram emot min kväll. ♥

 

Haha, det är ju lite komiskt att de allra flesta i min ålder härikring säkert kommer fara ut eftersom att det är höstmarknad och allt. Men jag är mer än gärna hemma och tar det lugnt. Att vara ute och flänga om nätterna har aldrig riktigt varit min grej, men vem vet, man kanske ändrar uppfattning någon gång i framtiden.. :)


Mitt rum ♥

Åh, vad jag älskar att vara i mitt rum just nu! Det är så rent och fint och framför allt mysigt. ♥ Jag har rensat, dammsugat, dammtorkat och skurat varenda liten vrå här inne. Eftersom jag lovade att ni skulle få bilder när allt var färdigt, så det är väl lika bra att jag laddar upp dem nu då. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömmar

Ni vet ju att man drömmer varje natt, även fast man inte alltid kommer ihåg det. Jag brukar i princip aldrig komma ihåg vad jag har drömt, men nu har jag haft jättekonstiga drömmar två nätter i rad, och jag kommer ihåg dem hur tydligt som helst. Det är nästan lite läskigt, även fast det inte varit några riktiga mardömmar. Jag hoppas att kommande natt blir "drömfri" för jag känner mig mycket mer utvilad om jag inte kommer ihåg någon dröm. Annars så är det ju som om man lever ett till, något konstigare liv i drömmarnas värld..
 

Kul, kul...

Härligt att man inte kan sova.. Jag är inte alls trött. :( Snacka helomvändning jag måste göra när jag ska vända tillbaka dygnet igen innan skolan börjar på måndag. Nu när jag ändå inte kan sova så kan jag ju berätta att jag har en harskrank som flyger runt i mitt rum. Nödvändig info, jag vet.

Föresten, imorgon bitti så väcker ingen mig före kl.12.00 (om jag lyckats somna vill säga) för då säger jag upp bekantskapen!!

Oh My Goodness

Idag håller jag fortfarande på att rensa i mitt rum. Jag vet, det går sakta, men det går i alla fall framåt. Igår gjorde jag dessutom ingenting här inne eftersom att vi var till Luleå och shoppade och gick på bio (eller det var jag och mamma, pappa och lillebror var på hockey). Så faktiskt är jag inte sååå sölig. ;p
 
Lyssna föresten på den här låten, en av mina absoluta favoritlåtar. Olly Murs är så bra!
 
"Oh My Goodness"- Olly Murs.

Ice tea

Det går sakta men säkert framåt med städningen. Just nu håller jag på att vika in kläder i garderoben som jag har rensat i. Det är en hel del som ska ut i bodan från mitt rum. Jag gillar verkligen inte när det är för mycket grejer, och det är det helt klart i mitt rum just nu.
 
Vet ni föresten, jag har gjort isthé (eller gjort och gjort, mer blandat, men i alla fall.. ;)) Det är så gott och nu längtar jag bara tills iskuberna som jag har i frysen har frysit helt så att jag kan dricka det! :D Det blir perfekt till Robinson senare ikväll. Nej, nu är min paus slut så det är bara att återgå till städningen så att det blir klart någon gång. :)
 

Städa

God morgon, om man nu kan säga det den här tiden.. :)
 
Idag är jag på lite bättre humör än igår kväll. :p Dessutom så känner jag faktiskt för att städa, vilket inte händer så ofta så idag ska jag verkligen ta tag i det. Igår så rensade jag bara fotöljen från alla kläder och så bytte jag sängkläder. Så idag SKA jag fixa och dona på här inne hela dagen. Vädret är ju inte på topp heller så man går inte miste om så mycket om man som jag bestämmer sig för att ta en städdag idag. :)
 
Innan jag drar igång så ska jag bara äta lite lunch så jag orkar med allt. Ha en bra dag! ♥

Veckans...

(Det var ju ett tag sedan det var någon "Veckans...", men nu tar jag upp det igen. :))
 
..sporthändelse: Nu såhär efter OS så känns ju mycket lite off sådär, men det har till exempel varit en ATP-turnering i Cincinnati (tennis alltså ;)) där finalen spelades idag mellan Roger Federar och Novak Djokovic, där Federer vann ganska klart med 6-0, 7-6.
 
..film/tv-serie: Killers. Den gick ju på 4:an igår kväll och jag tycker att den är lika bra även fast man har sett den några gånger.
 
..låt: Rule The World med Take That. Jag hörde dem sjunga den på OS avslutningsceremoni och sedan dess har den gått runt runt här hemma.
 
..sämsta: Min deppdag idag...
 
..bästa: Helikopterturen ner från Kebnekaise till Nikkaloukta. Det var så coolt! :D
 

...

Jag har så sjukt tråkigt! Det finns ingenting jag vill göra, förutom det jag inte kan göra. Jag har inte städat klart, men det finns absolut ingen motivation till att göra det eller någonting annat heller. Den här dagen hann knappt börja så är den slut och just nu känns allt bara allmänt depp. Vad ska man göra med livet när allt känns såhär liksom? :/
 
På en vecka börjar skolan och även fast jag har jobbat hela sommaren och knappt haft ett riktigt lov så lovar jag att jag helt seriöst snart börjar längta tillbaka dit. Jag vill göra någonting spännande och galet, inte bara sitta här och deppa ihop totalt och typ tycka synd om mig själv. Jag blir snart tokig. Hur många gånger som helst idag har jag tänkt blogga men sagt till mig själv att låta bli, man kan ju i alla fall försöka låtsas att man har ett liv och inte bara hänger vid datorn, men hur sorgligt det än låter så är nog mitt datahäng det vettigaste jag har gjort idag.
 
Nej nu får jag fan ta och skärpa till mig. Jag måste hitta på något kul att göra innan jag blir en rynking, haltande gammal nucka som berättar för sina barnbarns barn om mitt spän.., jag menar tråkiga, händelselösa, deppiga liv helt ensam ute i en liten röd stuga i skogen. Okej, jag kanske tog i liiiite väl mycket där, men det är seriöst något jag är rädd för. Nu ska jag slå på en film och deppa ihop. Imorgon tar jag nya tag!
 
...
 
Sorry för deppinlägget, men jag kände att jag var lite tvungen för att få det ur systemet eller hur det nu är man brukar säga..

Dagens jobb

Idag måste jag verkligen städa i mitt rum. Sist jag skrev att jag skulle göra det blev det aldrig av på grund av att något annat kom ivägen. Nu ser det ännu värre ut än vad det gjorde då och det behövs verkligen göras något åt röran snarast! Jag mår typ psykiskt dåligt bara av att befinna mig här inne, då är det illa.. :o
 
Jag ska rensa ut en massa grejer också och verkligen göra det fint och mysigt här inne igen. Jag ska byta gardiner, putsa fönster, rensa garderoben, rensa lådor och skåp och en hel del annat. :)
 
(Här skulle det varit en blid på mitt rum, men nej, ni  får se när det är klart!)

Surströmming

I kväll har jag varit i Kåskats med resten av familjen och ätit surströmming. Åhh så gott det var! Jag har verkligen längtat efter det. Förr åt jag det inte, men sedan började jag äta kanske en halv strömming uppdelat på två mackor, men nu tycker jag att det är så sjukt gott och kan äta flera stycken. :p
 
Vad tycker ni om surströmming? Äter ni det? :)

It's not my cup of tea

Grrr! Det här med bloggdesign är verkligen inte min grej. Jag blir bara irriterad när ingenting blir som jag vill. Just nu håller jag på att försöka göra bloggen bredare, alltså så att det inte är så stora marginaler i sidorna som tidigare, och även fast jag har hittat en sida som beskriver hur man gör så blir det inte bra i alla fall! :'(
 
Om det finns någon vänlig typ därute som råkar veta lite mer om sådant än mig så får ni mer än gärna göra mig medveten om er existens så kanske ni också kan hjälpa mig lite grann. Det hade varit otroligt vänligt. :)

Messy

Ett tag framöver så kommer det att vara lite rörigt här på bloggen eftersom att jag håller på att fixa med en ny design. Jag är ju inget proffs direkt så vi får väl se hur det blir, men något nytt ska det definitivt bli!

Hemma igen

Det blev ingen långvarig vistelse till fjälls, men det var kul om man bortser från alla j*vla mygg, knott, svidon och att tältet läkte in lite vatten.. Man kunde helst seriöst inte ens laga mat ute eller stanna för att dricka vatten för då blev man totalt uppäten. Och inte heller var det så mycket bättre inne i tältet eftersom att myggnätet inte hade hål som var små nog, så där tog sig miljoner och åter miljoner svidon in. Har dom aldrig hört talas om myggmedel tänker ni säkert nu, men jodå det har vi. Det hjälpte ungefär så länge man höll på att spruta på sig det och sedan var dem som galna igen.
 
 
Men i alla fall, efter att vi gått från Nikkaloukta och ungefär 7 km så stannade vi och slog upp tältet, men efter att vi varit där i någon timme så började vi gå igen runt 20.00 på kvällen. Vi stod inte ut med alla dessa flygfän och det hade kommit en rejäl åskskur tidigare när vi åt middag, så det var blött/fuktigt också. Vi ville komma närmare Kebnekaise fjällststion så att vi kunde gå dit på morgonen och hinna med första helikopterturen ner till Nikkaloukta igen. Efter att vi gått i ungefär 2-3 timmar så stannade vi och slog upp tältet eftersom att vi nu såg fjällstationen någon kilometer bort. Det tog inte länge innan vi somnade, vi hade ju trots allt gått 17 km med typ 15-20 kg på ryggen..
 
Kebnekaise fjällstation på håll.
 
Morgonen därpå, alltså igår morse så började vi gå strax efter 07 på morgonen och kom fram till fjällstationen ungefär en timme senare. Där gick vi direkt in till receptionen och köpte biljetter till helikopterturen och sedan köpte vi oss var sin Kebnekaise-tröja. Det var ashäftigt att åka helikopter! Det var första gången ever för mig, så det var riktigt kul! :D
 
Helikoptern vi åkte med.
|Bilderna snodde jag från Hanna, eftersom att min kamera inte var med.|
 
När vi kom ner till Nikkaloukta så var det nån timme kvar innan bussen skulle gå så vi duschade och tog på oss våra nya t-shirts och sedan köpte vi oss glass och dricka. Det blev som sagt inte riktigt som vi tänkt oss, men det är ju inte kul att försöka stå ut och bara plåga sig själv. Nästa gång sover vi i stuga!

Snart är det dags...

Nu är det inte många timmar kvar innan jag drar till fjälls. Så detta blir förmodligen sista inlägget eftersom jag tvivlar på att jag kommer vara speciellt taggad på att blogga klockan 05 på morgonen när jag vaknar.. Pappa ska skjutsa upp mig till Jokkmokk eftersom att bussen går därifrån klockan 06.10. Vi hörs igen när jag kommer hem på måndag! :)
 

The Best of Boys

Här kommer spellistan som jag lovade igår. Det blev aningens fler låtar än vad jag tänkt, så det blir en dubbelskiva eller något i den stilen, men det behöver ju inte ni bry er om. Lyssna och njut av alla dessa vackra stämmor. :)
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SPELLISTAN!

Spegeldammen

För bara en liten stund sedan kom jag hem efter att ha varit med delar av Awesomegruppen till Spegledammen och badat och sedan käkat fruktsallad. Det var riktigt skönt i vattnet och vädret idag är toppen! :D
 
 
Nu ska jag sätta igång att packa ryggsäcken eftersom att jag far till fjälls imorgon. Och så måste jag fara och handla också. Nu är det bråttom!

Nostalgi ♥

Jag kom just på en helt awesome idé till en mixskiva, "The Best of Boys". ;) Det ska bara vara pojkband eller manliga artister med på den. Det finns ju så många som är så sjukt bra! Och mitt i allt så började jag lyssna på massa Jonas Brothers-låtar. Jag lyssnade på dem jämt för några år sedan och har till och med alla deras album + deras turné-DVD Jonas Borthers- The Concert Experience (nörd, jag vet. Men en stolt sådan! ;)). Om jag fattat det rätt så har dem tänkt släppa ett nytt album i slutet av 2012 eller i början av 2013. Det är då verkligen på tiden eftersom att deras senaste kom ut 2009. I'm so excited!
 
Jag blir så nostalgisk när jag lyssnar på dem och självklart ska några av deras låtar vara med på skivan! Två andra artister som kommer få en hedersfylld plats på min mixskiva är Ed Sheeran och Take That. När den är färdig så kommer ni att få ta del av den! :D
 
Jonas Brothers. Forward. Together. 2012.

Converse

Vad less jag blir! När jag äntligen har hittat ett par skor som jag verkligen vill ha, ja tror ni inte då att dem inte finns i min storlek... :( De finns bara för jättefötter, och det vill inte säga lite när det kommer från mig eftersom jag inte kan säga att mina är speciellt små. Jag behöver storlek 40, men det ända som finns är från 44-49. Hur många har storlek 49 liksom?! Så himla typiskt.
 
Sååå fina!

Off to Jokkmokk!

God morgon på er!
 
Jag är vaken ovanligt tidigt för att vara mig på en ledig dag, men jag ska strax sätta mig i bilen och rulla mot Jokkmokk för att träffa Hanna och planera för fjällturen. Det verkar vara härligt väder ute idag också, så detta blir nog en bra dag på alla sätt och vis. :)
 
Ha en fin dag!

Avslutningsceremoni

Tänk att allt roligt är slut så fort... Jag tyckte det var alldeles nyss som OS invigdes, och hips vips är det över. :( Jag såg hela avslutningsceremonin igår kväll och snacka om att jag fick en glad överaskning när det visade sig att One Direction spelade en låt. Det var nog det bästa av allt. ;) Det var också coolt att se Spice Girls reunion.
 
 
Så himla maffigt!
 
Nu är det fyra år tills nästa gång. Då är det i Rio och jag skulle kunna göra vääääldigt mycket för att få vara där då!

Shopping

Nu kommer till sist bilderna på vad jag handlade i Umeå. Det blev ju som sagt en del shopping. Det började med att jag bara hade tänkt köpa ett par jeans, men efter att ha testat ett par som inte satt bra så blev jag less. Istället gick jag in i en bokhandel och tittade lite och köpte också en fjällkarta. När jag sedan gick ut från butiken så uppenbarade sig Löplabbet framför mina ögon. Det var som att det var meningen att jag skulle gå in där. ;) Dem hjälpte mig att prova ut ett par nya träningsskor som jag köpte. Ett par Asics GT-2170 blev det, rosa och skitsnygga! Rosa är inte riktigt min färg annars, men jag gillar dem riktigt mycket.
 
Sedan fortsatte jag och mamma in på Kicks där jag inhandlade två nagellack, bomullsrondeller, en glasfil och ansiktsscrub. Därefter blev det än mer shopping inne på Accent där jag köpte en Björn Borg-väska och en sjukt snygg ring. Dessutom tänkte jag visa min nya ryggsäck som jag köpte tidigare i veckan uppe i Jokkmokk. Jag är verkligen nöjd!
 
 
 
 
 
 
 

Snart färdigjobbat!

Nu är det inte länge kvar innan jag slutar jobba för i sommar. Just nu är jag hemma på rast, jag har delad tur idag så jag börjar igen klockan 16 (vilket i och för sig suger eftersom att handbollsfinalen böjar då, men jag får väl ta en liten tant under armen och sätta mig och titta, haha. ;)) Så nu har jag endast 5 timmar kvar! :D Det ska bli så sjukt härligt med lite ledighet innan skolan börjar igen. Vanligtvis brukar jag faktiskt längta till skolan såhär i slutet av lovet, men det gör jag verkligen inte nu när jag har jobbat hela sommaren. Nu skulle jag gärna ta sommarlov i 10 veckor till. ;)
 
Det enda som skulle göra det bättre är om det skulle vara sådant här väder...
 
Under min lilla ledighet så ska jag i alla fall fara till fjälls en sväng, sova, bada, träna, fixa naglarna (ÄNTLIGEN!!!) och bara ha det allmänt gott! Längtar som bara den! :)

Hipp hipp hurra!

Idag fyller min blogg hela 1 år! Det känns inte som att det har gått ett helt år sedan jag började blogga och dela med mig av mitt liv på det här sättet. :) Ska jag vara ärlig, vilket man väl ska, så måste jag säga att jag aldrig trodde att jag skulle ha den kvar i ett år. Faktum är att det fanns inte ens på min världskarta. Men än så länge tycker jag att det är väldigt roligt att blogga. Det jag tycker är bland det roligaste är att jag själv kan gå tillbaka och läsa vad jag skrivit om tidigare. Visst ids man ibland inte blogga, men då struntar jag i det och väntar tills jag känner att jag vill. Självklart kan jag inte säga att jag aldrig kommer sluta blogga, för då skulle jag förmodligen ljuga, men just nu, och i den närmaste framtiden så kommer jag definitivt att blogga! Det har blivit som en hobby. :)
 
 
Så, men det här inlägget (som blev avsevärt mycket längre än jag tänkt mig från början..) så vill jag bara säga grattis till mig och min blogg. :p Och tack till er som läser! :)

I'm back!

Nu har jag kommit hem från stugan så nu blir det lite tätare med uppdatering här också. Bra va? :) Nu ska jag städa i mitt rum som ser ut ungefär som om någon släppt ner en bomb från ett flygplan och den landade precis i mitt lilla rum..

Haha!

Vad sämst jag är.. Nu har jag lovat i flera dagar att ni ska få se mina inköp, men det har ju som ni kanske märkt inte blivit av ännu. Och det lär dröja lite till. Jag har jobbat hela morgonen och på bara någon minut ska jag sätta mig i bilen och börja rulla mot stugan. Där ska jag bada, fiska, titta på OS och bara myska på. Jag vet ännu inte när jag kommer hem och så, men det lär vi ju märka, right? ;)
 
 
Ha det bra nu hörrenini, för det ska jag ha! ♥

RSS 2.0