Hope

Idag har jag förhoppningsvis kommit ett litet steg närmare att bli bra i min handled! Jag fick nämligen en kallelse till reumatologmottagningen i Sunderbyn. 21 mars ska jag dit, och jag hoppas innerligt att det händer lite mer då. Jag orkar inte med att ha ont i handleden jämt och ständigt och knappt kunna röra den. Men jag ska inte hoppas på för mycket, det kan ju lika gärna inte bli något framsteg över huvud taget, och då blir jag ju bara besviken. Det har ju som hänt några gånger förut.. Nu har jag haft såhär i handleden i över 2 år!
 
Jag vill kunna göra allt jag vill göra utan att hindras av att det gör ont, eller att det helt enkelt inte går att röra handleden mer. Jag vill kunna boxas, jag vill kunna hålla i något tyngre än ett mjölkpaket med vänsterhanden, jag vill åka skidor, jag vill till och med kunna diska stekpannan!
 

C'mon c'mon

God dag på er! Jag har just slutat min första lektion för dagen, samhälls i 50 minuter. Jag hade tur imorse eftersom att mamma och pappa skulle upp till Jokkmokk så fick jag åka med dem, så jag fick en rejäl sovmorgon idag också. Nu börjar jag inte för ens 14.30 då det är spanska som gäller. Men just idag gör det faktiskt ingenting att jag har ett långt hål eftersom det är 15 km fritt i skid-VM. Så just nu sitter jag och kollar på det på SVT-play. Håller alla tummar för Hellner, Olsson, Halfvarsson, Richardsson och såklart Northug!
 

I love tuesdays!

Tisdagar är helt underbara! Jag sov ut imorse, vilket var välbehövligt eftersom det slutade med att jag såg hela Oscarsgalan natten till igår. Ingenting fungerade igår för att jag var så trött! Men i alla fall, jag vaknade vid 10 och låg och drog mig ett tag. Efter att jag gjort mig färdig så drog jag till Kåskats en sväng för att ha ut farmor och farfars hund. Så jag och Zorro var ute i finvädret och mådde gott. Sedan for jag hem för att kolla på skidor, tyvärr gick det ju inte så bra för svenskorna, men men..
 
Nu har jag och Petter just ätit middag. Jag tycker verkligen om att umgås med min lillebror nu för tiden, han har mycket att säga och mycket av det är klokt också. Vi kan verkligen ha roligt tillsammans! ♥ Nu ska jag skjutsa honom till backen och sedan fara hem och börja fundera på vad jag ska ta med mig till London.

The Oscars

Just nu ligger jag och ser på tv. Jag borde egentligen sova, men de visar från röda mattan på Oscarsgalan, och jag velar om jag ska sova nu, eller om jag faktiskt ska vara vaken och se hela galan. Jag lär ju ångra det imorgon bitti, men samtidigt är det bara en gång per år. Usch vad svårt, jag vet inte hur jag ska göra.. Jaja, i vilken fall så hoppas jag att ni sover gott, om nu inte ni också funderar på att se Oscarsgalan. I så fall så önskar jag er lycka till att hålla er vaken.
 

O2 London

 
Varför gör jag det här mot mig själv?!! Jag kan inte låta bli att titta, även fast jag inte vill. Fast även fast jag inte vill titta så vill jag ändå titta.. Jag vet, jag är knäpp.

I'm in love...

Här kommer ytterligare ett collage. Alltihopa är to die for, men väskan och skorna är helt fantastiskt underbara! Jag kollar mycket efter kläder nu för att få lite inspiration innan jag åker till London på fredag, så det kommer säkert fler inlägg av den här typen.
 

Room tour by Zoella

Här är videon som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag fick jättemycket inspiration när jag såg det! Det står ju "Festive Edition", men det är inte så himla juligt ändå, det är mest bara väldigt mysigt.
 

Take Me Home Tour

Asså det borde inte få vara möjligt att vara så avundsjuk som jag är idag! Det är inte en eller två människor som jag är avundsjuk på, utan tiotusen-tals människor. Jag är avundsjuk på alla som får se One Direction på deras turnépremiär idag i O2 Arena i London. Det känns som om det står om det överallt. Twitter och Instagram är fullkomligt invaderat av det, och det gör inte direkt saken bättre.. Jag vill ju också!
 
Och ja, jag vet att jag ska på deras konsert i Stockholm i maj, men det är så länge dit och det hade varit ännu mer awesome att få se dem i London, på turnépremiären! Nu ska jag gå och gräva ner mig så jag slipper se fler uppdateringar om konserten.. (det kommer inte hända, för trots allt vill jag ju läsa om det ;))
 

Sleeping on the couch

God morgon! Jag har faktiskt inte ens klivit upp än, jag ligger fortfarande i soffan, där jag fick sova inatt, och kollar på störtlopp. Mommo sov här inatt så hon fick ta min säng, därav hamnade jag på soffan. Egentligen brukar vi ta in extrasängen till henne, men jag hade just lyckats få ut den i bodan sedan sist hon var här och så har jag så svårt att sova när Mommo snarkar och Rigel (Mommos hund) tvättar tassarna..

Idag är det först skiathlon från längd-VM som står på schemat och sedan ska jag fixa i mitt rum. Jag fick sådan inspiration till en massa när jag såg en video på YouTube! Jag kan lägga upp den senare så får ni se.


Fabulous

Jag vill ha alltihopa nu! Så sjukt snyggt! Jag fullkomligt älskar skorna, jag måste ha dem. Så är det bara.
 

Sound to go plus

Idag fick jag en försenad födelsedagspresent av Mommo, och den var hur awesome som helst! Det är en liten portabel högtalare och den har jättebra ljud. En fantastisk grej till mig som lyssnar på musik nästan dygnet runt.


One Way Or Another ♥

Jag finner inga ord längre. Lyssna. Titta. Njut. De vann dessutom en BRIT Award ikväll för Global Success! Amazing.
 
"One Way Or Another"- One Direction. ♥

The BRIT Awards 2013

Jag har varit hemma idag eftersom att jag inte har känt mig helt 100. I måndags kväll så började jag känna mig hängig med huvudvärk, halsont och feber och så är det fortfarande, minus huvudvärken. Bara av att duscha så känner jag mig helt slut! Hoppas det går över fort i alla fall!
 
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, försöka kurera mig och kolla på BRIT Awards. Det blir nog spännande!
 

Please don't say you love me

Underbar är det enda ord jag kan komma på som beskriver den här låten. ♥
 
Please Don't Say You Love Me- Gabrielle Aplin.

Shot me out of the sky, you're my kryptonite

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited!

Om exakt 2 veckor så befinner jag mig i London. Jag längtar så himla mycket, det kommer bli awesome!


They say I'm up and coming like I'm f*cking in an elevator

Har ni inte hört den här låten så vet jag inte vad jag gör! Även fast jag har lyssnat på den länge och väl, enda sedan skivan släpptes för jättelänge sedan så är jag inte leds på den. Den är så himla grym, Ed Sheeran är grym och det är jättekul att sjunga med i den här låten! Så sjukt bra låtskrivare han är dessutom, det är helt galet. Älskar varenda en av hans låtar, men det är något speciellt med den här.
 
"You Need Me, I Don't Need You"- Ed Sheeran.

Valentine's Day

Hittills så har min dag varit väldigt lyckad, och då tänker jag främst på att jag fick feedback på min formella presentation i engelska som jag gjorde förra veckan, och jag är verkligen stolt över mig själv över att det gick så bra som det gjorde. Sedan så skulle vi skriva "poems" på engelskan och jag lyckades till slut knåpa ihop en som jag också på den fick bra feedback. Så himla glad jag blev! Men något som var lite pinsamt var att jag inte riktigt hörde vad Erik (alltså läraren) sa efter att han hade skrivit kommentarer till mitt arbete, men jag tyckte att han sa att jag kunde gå, så då gjorde jag det. Men nu i efterhand så är jag osäker på om han verkligen sa det och i stället sa att jag skule läsa upp det jag skrivit. Pinsamt värre om det faktiskt var det han sa och så gick jag bara.. Jaja, shit happens!
 
Glad alla hjärtans dag föresten! ♥ Själv så har jag ju ingen speciell att tillbringa den här dagen med så jag köpte blommor till mamma i stället. Det tycker jag att hon förtjänar.
 

Physical education

Jag var så fantastiskt smart att jag somnade efter middagen och sov till typ 21.00 så nu kommer då inte jag kunna sova på ett bra tag.. Tur att jag är ledig imorgon! Det är ett rätt skönt sätt att starta veckan på, skola på måndag och sedan är man ledig på tisdagen igen.
 
Idag på skolan så hade jag bland annat idrott, ensam.. Vi skulle egentligen haft racketsporter, men det går ju lite smådåligt när man är själv, man får springa helvetes fort i så fall. Så istället så fick jag göra någon typ av cirkelträning. Jag fick springa och sedan så skulle jag göra olika övningar mellan, exempelvis sit-ups, plankan, rygglyft m.m. Så det var springa, sit-ups, springa, plankan, springa.. Ja, ni fattar väl poängen. Jag fick hålla på med det ett bra tag. Jag stod föresten i plankan i 50 sekunder! Jag känner mig riktigt stolt över det faktiskt eftersom jag knappt hade förväntat mig att jag skulle klara 30 sekunder. Min lärare sa till mig "egentligen är det 50 sekunder, men om du i alla fall klarar 30 så är det bra". Det kan ju förstås inte jag ta som något annat än en utmaning och jag bestämde mig för att jag banne mig skulle klara 50 sekunder hur jävla ont det än gjorde! Sedan så hade jag och läraren tävling som i alla fall det involverade lite tennis och badminton, och jag var faktiskt nästan lika bra som honom. ;)
 
Idrotten idag var riktigt rolig! Det trodde jag definitivt inte när jag insåg att jag var ensam och fick veta vad jag skulle göra. Nu ska jag kika på kläder från TopShop och se om det är något speciellt som jag ska handla när jag är i London. Nu är det inte länge kvar!
 

Veckans...

..sporthändelse: I tisdags så började VM-månaden på SVT med damernas super-G från Schladming. Den enda haken var att de var tvungen flytta fram tävlingen flera timmar på grund av dimma, och under hela den tiden så snackade Pops och gänget upp tävlingen utan att bli långdragna och göra tittarna uttråkade. Så grymt proffsigt!
 
..film/tv-serie: Wimbledon. Den filmen är helt underbar. Som ni kanske förstår så utspelar den sig under tennisturneringen Wimbledon. Men även om ni inte gillar tennis så borde ni se den. Är ni en sucker för romantiska komedier precis som jag så kommer ni garanterat att älska den!
 
..låt: Explosions med Ellie Goulding. Bara lyssna på den. ♥
 
Explosions- Ellie Goulding.
 
..sämsta: Att jag var sjuk och hemma från skolan hela veckan. Även fast det var lite skönt så blir det också långtråkigt i längden.
 
..bästa: Min födelsedag och alla presenter jag fick. Tack alla! Och så får jag ju inte glömma att VM-månaden på SVT började, på min födelsedag dessutom. Tummen upp för det!

1D in 3D

Nu har äntligen trailern till filmen om One Direction släppts och jag längtar så galet mycket till i sommar när den kommer ut! Jag blir lycklig bara av att se den här lilla snutten, knäppt egentligen, men det är sanningen. Jag kan knappt förstå att jag kommer få se dem live om mindre än 3 månader. Galet. ♥

 


Not feeling too good..

Alltså jag trodde för ett tag att mitt illamående från igår och känslan av feber bara var tillfällig. Under eftermiddagen igår och nästan hela dagen idag så har jag mått bra, men nu ikväll så har jag plötsligt fått ont i halsen och huvudet. Det kom inte krypandes sakta eller så, utan det sa bara "pof" så var det där. Mamma har inte heller mått så bra, och tydligen så var det likadant för henne. Kul om man lyckas bli sjuk..
 
Så jag får se om det blir någon skola imorgon för min del, för jag känner mig då inte peppad på att sitta där och försöka få något gjort som jag känner mig just nu.
 
För att göra det här inlägget lite roligare så tänkte jag att ni kunde få se hur mina naglar till slut blev, inte bästa bilden, men det är något i alla fall. Blått med silverglitter och så några strasstenar på det också! (Jag kände behovet av att få med mitt ansikte på bild också, därav det lite annorlunda perspektivet.. ;))
 

Happiness ♥

Åhh, jag blir helt varm i hjärtat när människor som man inte alls tror att de ens vet om att man fyller år ringer och grattar en. Tänk vad en så liten gest kan göra. Jag blir så glad och rörd över att de faktiskt tänkte på mig. Lite sång, ett grattis och något skämt på det sättet kan få mig att vara glad i flera dagar. ♥

The Official Chart with Jameela Jamil

Söndag idag, och ni vet vad det betyder. Just precis, The Official Chart och nagelfix! Yeeey! Tyvärr måste jag slänga in lite plugg också eftersom jag kom på att jag har prov i samhälls imorgon. Bra jobbat Frida, som vanligt.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad det blir för färg idag, men det står i alla fall mellan de här nedanför. Jag tänkte kanske göra dem lite festligare än vanligt eftersom jag fyller år snart, men jag vet inte riktigt hur än..

 


Birthdays...

Att fylla år. Det är både roligt och jobbigt på samma gång. Roligt eftersom att man får umgås med familj och vänner, och att få presenter är ju inte så pjåkigt det heller. Det som är jobbigt med att fylla år är att allt handlar om en själv och alla frågor som man får i stil med "hur känns det att vara ett helt år äldre?!" Eeeh, asså jag är ju bara en dag äldre än igår och inte frågade du mig hur det kändes då liksom. Och nu när man blir äldre så väntas man ju också veta vad man vill jobba med, eller i alla fall vad man vill plugga vidare till, och jag som inte riktigt gör det blir enormt stressad av att bli äldre och alla frågor som kommer. Det känns typ som att jag snart kommer gå i pension och jag har inte ens någon aning om vad jag vill göra med mitt liv. Ni hör ju hur munter jag låter..
 
Som ni kanske har förstått så fyller jag år snart, på tisdag närmare bestämt. Då blir jag 19 år, men det känns då inte så. Det känns fortfarande konstigt att säga att jag är 18! Men det blir säkert bra till slut, jag kan ju inte direkt stanna tiden, även om jag hade velat det ibland.
 
Tiden går. En teckning jag gjorde när jag var 4. Farfar sparar på allt.. ♥

Just slap'em upside the head

Det här gjorde seriöst min dag! Hahahahaha!
 

RSS 2.0